Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya
  • Linkedin IEFC
  • Instagram IEFC
  • Canal IEFC YouTube
  • Galeria de Flickr IEFC
  • Perfil Twitter
  • Pàgina IEFC Facebook

Galeria fotogràfica > Activitat fotogràfica dels ex-alumnes

Activitat fotogràfica dels ex-alumnes

A l'IEFC ens complau fer-vos partícips de les activitats i èxits dels nostres ex-alumnes més enllà de la seva etapa educativa dins l'escola.

Curs 2016/2017

Foto: Patricia Castan Selma

Patricia Castan Selma exposa Sueños de luz a l'Espai d'Art Jove Boca Nord

L'autora presenta una exposició dins la qual barreja diferents escenaris resultat del seu viatge a Nova York, amb altres imatges com paisatges de natura, de cossos nus i natura morta.

Just Feeding. Foto: Marina Garcia Morote

Marina Garcia Morote exposa Just Feeding al Casal de Barri Can Rectoret

Aquest treball vol contribuir a la normalització de la lactància materna a la via pública. 15 retrats per mostrar l'acte de la lactància en un entorn d'acceptació i mostrant la bellesa del moment. Una reivindicació davant de l'actitud de no acceptació d'aquest fet.

Foto: Sara Romera

Ulisses Salom guanya el XVI Premio Eurostars Grand Marina de Fotografía 2016

La present edició, a la qual s'hi van presentar 413 sèries fotogràfiques, està dedicada a Barcelona, llocs amb encant, i Ulisses Salom hi ha presentat un projecte fotogràfic que retrata el Fòrum i la Plaça Catalunya des d'un punt de vista mai vist.

Marta Belmonte. Blanes-Organyà / Organyà-Blanes

Marta Belmonte presenta el seu projecte d'Antropologia visual a les 13es Trobades Culturals Pirinenques

Sota el títol Fotografia i memòria: l'àlbum familiar. Autoetnografia familiar (Blanes-Organyà), Marta Belmonte hi ofereix una ponència on presenta el seu projecte Autoetnografía visual: Blanes-Organyà / Organyà-Blanes, realitzat dins el Taller d'especialització Antropologia Visual i Fotografia Documental.

Zážitky/Vivencias de Lea Tyrallová

L'exposició Zážitky/Vivencias de Lea Tyrallová i Alexander Godany itinera a Madrid

De les Pintures (Obrazy) d'Alexander Godány parteixen les Vivències (Zážitky) fotogràfiques de Lea Tyrallová. Pintura i fotografia, dos mitjans d'expressió artística exposats de manera independent però, alhora, amb la intenció de suggerir un diàleg obert entre la forma estètica i el contingut argumental.

Arnau Blanch exposa Twilight Zone a Wer-Haus

Arnau Blanch exposa Twilight Zone a Wer-Haus

Twilight Zone explora els límits entre allò pictòric i allò fotogràfic, jugant amb l’expressió no figurativa de la forma i dels materials de la imatge fotogràfica.

Exposició Fotogràfica YOZ. Història natural de Pàtric Marín

Pàtric Marín exposa YOZ. Història natural a Torroella de Montgrí

El dissabte 3 de setembre a les 12:30 h s'inagura l'exposició fotogràfica de Pàtric Marín, antic alumne de l’IEFC, al Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí. S'hi pot veure el seu projecte YOZ. Història natural fins al 30 de setembre de 2016.

Curs 2015/2016

Foto: Maria Coma

Maria Coma seleccionada per exposar a la mostra Setba Jove 2016

El dijous 30 de juny de 2016 a les 19:00 h s'inaugura la mostra Setba Jove, on participa Maria Coma, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC. La Fundació Setba presenta la novena edició de la mostra Setba Jove, que té per objectiu donar veu a les joves promeses de l'art contemporani.

La pell ruda de l'elefant. Foto: Pàtric Marin

Pàtric Marin, doble presència a festivals de França

Pàtric Marin, antic alumne de l’IEFC, viu un any de reconeixement important, produït, en part, per la coincidència de dues exposicions a diferents festivals de França: Festival Promenades Photographiques de Vendôme i Festival Circulations de Paris.

Xènia Fuentes exposa Dona X a l'Espai Art Corner de l'H10 Art Gallery

Xènia Fuentes exposa Dona X a l'Espai Art Corner de l'H10 Art Gallery

El dijous 28 de gener, a les 20:00 h, s'inaugura l'exposició de Xènia Fuentes a l'Espai Art Corner de l'hotel H10 Art Gallery de Barcelona. Xènia Fuentes hi exposa en solitari la triologia Dona X, fins al 21 de febrer de 2016.

Foto: Eugeni Pons

Eugeni Pons guanya el premi Best of Houzz 2016 de fotografia

El fotògraf especialitzat en arquitectura i interiorisme Eugeni Pons ha estat guardonat amb el premi Best of Houzz 2016, en la categoria de fotografia, que atorga anualment la plataforma online dedicada al disseny i la decoració Houzz.

Eje III: Giros (4). Foto: Maite González

Maite González exposa dins el Fotonoviembre 2015, XIII Bienal Internacional de Fotografía de Tenerife

Maite González participa en el Fotonoviembre 2015, dins la secció Atlántica Colectivas, exposant el seu treball Ejes y coordenadas, que va ser el seu projecte final de carrera del Graduat en Fotografia de l'IEFC.

Foto: Anna Fàbrega

Anna Fàbrega exposa IT Dansa - Work in Progress a El Maldà

L'exposició mostra la feina diària d’una companyia de dansa, el treball físic i creatiu que comporta la preparació d’un espectacle escènic. Les fotografies s’han fet entre els mesos de gener i juliol de 2015 durant les classes i assajos de la IT Dansa Jove Companyia de l’Institut del Teatre.

Uróboros

Mercedes González entrevistada per TV8 Palencia durant el rodatge del curt Uróboros

Mercedes González és guionista i directora del curtmetratge Uróboros, que s'està rodant a Palencia, i està produït per Fuera de Campo Films.

Nuevas cosas  emergen de la nada - Laia Sala

Laia Sala exposa Nuevas cosas emergen de la nada a la galeria Barcelona Visions

El divendres 2 d'octubre de 2015 a les 19:30 h s'inaugura l'exposició, que forma part del cicle de Mini-expos que proposa la galeria, i es pot visitar fins al 15 d'octubre de 2015. S'hi pot veure el projecte que va realitzar durant una estada de 6 mesos a Bilbao, gràcies a la beca de producció artística que li va concedir Bilbao Arte Fundazioa.

3 orígens: Fotografia química

Joan Teixidor, Esteban Lahoz i Viktor Kostenko exposen 3 orígens: Fotografia química a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

Del 6 de setembre al 25 d'octubre de 2015 es pot veure l'exposició 3 orígens: fotografia química de Joan Teixidor, Esteban Lahoz i Viktor Kostenko a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella de La Garriga.

Metamorfosis. Patty Rull

Patty Rull exposa el seu projecte final de carrera Metamorfosis a la galeria Mitte

Del 8 de juliol al 3 de setembre de 2015, es pot veure a la galeria Mitte de Barcelona l'exposició de Patty Rull Metamorfosis, el que va ser el seu Projecte Final de Carrera del Graduat en Fotografia.

Curs 2014/2015

Laia Sala i Pàtric Marín exposen Diálogos Actínicos

Laia Sala i Pàtric Marín exposen Diálogos Actínicos al festival Barbastro Foto

Del 5 al 28 de juny de 2015 a Barbastro, es pot veure l'exposició individual Diálogos Actínicos, un projecte conjunt de la unió del treball ERA de Laia Sala i YOZ, historia natural de Pàtric Marín, dins el festival Barbastro Foto

Imatges de la Patum infantil. Josep Maria Isach

Josep Maria Isach publica el fotollibre Imatges de la Patum Infantil

El fotollibre és un resum del que va ser el Projecte Final de Carrera del Graduat en Fotografia de Josep Maria Isach a l'IEFC. El llibre es presenta al Pavelló Suècia de Berga el mateix dia que s'inagura l'exposició del projecte sota el títol Embranzida patumaire. Aquest projecte ha comptat amb el recolzament del Consell Comarcal del Berguedà, l’Ajuntament de Berga, el Patronat Municipal de La Patum, l’Associació de la Patum Infantil i l’Arxiu Comarcal del Berguedà.

Taly Rish

Taly Rish exposa les seves fotografies a la galeria oberta Las Rejas de Chapultepec de Mèxic

Taly Rish exposa a Las Rejas de Chapultepec, la galeria més important de llatinoamèrica, les seves fotografies de La Feria de las Culturas Amigas, junt amb altres dos autors. A més a més, és la comissària d'aquesta exposició, encàrrec rebut després d'haver comissariat una exposició fotogràfica a La Alameda Central, també a ciutat de Mèxic.

1 más 1. Foto: David Salcedo

David Salcedo guanya el Premi Nou Talent de FNAC Fotografia 2015 amb la sèrie 1 más 1

En el portfoli 1 más 1, David Salcedo fa un exercici d'exploració artística relacionant imatges aparentment inconnexes. El resultat és una sèrie de díptics que dialoguen fluïdament entre sí, trobant un sentit poètic a nivell individual i una lectura onírica del treball en el seu conjunt.

Sinapsis. Foto: Maite González Laurens

Maite González Laurens, Javier Corso i David Salcedo seleccionats per exposar en el Pa-ta-ta Festival

Els projectes de Maite González Laurens, Javier Corso i David Salcedo han estat seleccionats per participar en els Itinerarios Fotográficos del Pa-ta-ta Festival, que es celebra a Granada del 15 al 21 de Juny de 2015.

Joan Teixidor exposa Costa Barcelona. Visions a Nova Icària i Bogatell

Joan Teixidor exposa Costa Barcelona. Visions a Nova Icària i Bogatell

El fotògraf Joan Teixidor, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, inaugura el divendres 17 d'abril l'exposició Costa Barcelona. Visions de la Nova Icària i Bogatell a Marc3, i es pot veure fins a setembre de 2015.

Nuevas cosas  emergen de la nada - Laia Sala

Laia Sala obté una beca de producció artística amb residència de la Fundació Bilbao Arte

Les beques de Bilbao Arte Fundazioa consisteixen en ajudes econòmiques i assistencials per a la realització de projectes artístics. Laia Sala ha obtingut una beca de producció artística amb residència durant 6 mesos en l'allotjament per a artistes que proporciona Bilbao Arte.

Medio tiempo. Foto: Ernesto Valverde

El programa Què t'hi jugues? de Cadena SER parla de la passió per la fotografia d'Ernesto Valverde

El dimarts 2 de febrer de 2015, el programa Què t'hi jugues? de Cadena SER va entrevistar a Eduard Bertran, director de l'IEFC, per parlar d'Ernesto Valverde, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC i actualment és entrenador de l'Athletic de Bilbao.

Planetes singulars. Foto: Júlia Potrony

Júlia Potrony exposa Planetes singulars al Centre Cívic Pati Llimona

Del 13 de gener al 6 de febrer es pot veure al Centre Cívic Pati Llimona l'exposició Planetes singulars de Júlia Potrony. Mostra una sèrie de little planets de paisatges rurals i urbans, d'exteriors i d'interiors. Un little planet és el resultat d'un conjunt de fotografies que formen una panoràmica de 360º vertical i una d'horitzontal, de manera que es cobreix tot l'angle de visió possible.

Foto: Joan Teixidor

Joan Teixidor exposa a Barcelona Visions dins el programa de BCNegra 2015

Joan Teixidor, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, participa a l'exposició La negra Barcelona dels germans Muñoz Ramonet, dins el programa BCNegra 2015. L'exposició s'inaugura el dissabte 31 de gener a les 19:30 h. i es pot veure fins a l'1 de març de 2015 a la galeria Barcelona Visions.

In.corpore NOU

Amanda Frías, Xènia Fuentes, Fanny Lichtenstein i Lea Tyrallová participen a In.corpore NOU

De l'11 al 31 de desembre de 2014 es celebra la 9a edició del projecte expositiu In.corpore al Centre Cultural La Farinera del Clot amb la participació de quatre autores que van cursar estudis de fotografia a l'IEFC.

Sweaty Musicians in Stereotypia. Joan Teixidor

Joan Teixidor exposa Sweaty Musicians in Stereotypia al festival LEM 2014

Joan Teixidor, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, exposa el seu projecte Sweaty Musicians in Stereotypia dins el Festival de música experimental LEM 2014, que organitza per l'associació Gràcia Territori Sonor.

Setba Jove 2014

Javier Corso, Pàtric Marin i Marc Llach seleccionats a Stripart'14 exposen a Setba Jove 2014

Per 7è any consecutiu, la Fundació Setba col·labora amb la mostra d'art jove Stripart i organitza una exposició amb els treballs seleccionats de 13 autors participants a la mostra, amb l'objectiu de promoure la carrera d'aquests artistes emergents.

XI Biennal Olot Fotografia

XI Biennal Olot Fotografia

L'11a edició de la Biennal Olot Fotografia compta amb la participació d'un bon nombre de fotògrafs que van cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC. Es celebra de l'1 al 30 d'agost de 2014 a Olot.

DOCfield Dummy Award

Lea Tyrallová, Dani Pujalte i Pablo Lerma finalistes del DOCfield Dummy Award

Lea Tyrallová, Dani Pujalte i Pablo Lerma participen a l'exposició de fotollibres finalistes del DOCfield Dummy Award, que es celebra a the Folio Club de Barcelona. La mostra es pot visitar del 16 de Juliol al 15 de Setembre.

Curs 2013/2014

Clara Cortés. 80 Elements

Clara Cortés exposa 80 Elements al Centro de Arte Mutuo

Clara Cortés exposa el seu projecte 80 Elements entre el 26 de juny i l'11 de juliol a l'espai Mutuo Centro de Arte de Barcelona.

Jordi Parramon. Who Am I?

Jordi Parramon exposa Who Am I? a la Galeria H2o de Barcelona

Jordi Parramon exposa el seu projecte Who Am I? entre el 5 i el 26 de juny a la Galeria H2o de Barcelona, dins del programa de DOCfield>14.

Vista des de la piscina del Palacio del Canto del Pico, Torrelodones (Madrid). Foto: Ignasi Prat

Ignasi Prat exposa el projecte El món dels vencedors. Saló de Maig a La Capella

Ignasi Prat exposa a La Capella el projecte El món dels vencedors. Saló de Maig, sobre la represió franquista i els privilegis dels alts càrrecs del règim.

Spanish Photography Showcase

Salvi Danés, Dani Pujalte, David Simón, Raúl Valero i David de la Cruz participen a l'Spanish Photography Showcase

El diumenge 25 de maig de 2014 a Kuala Lumpur es celebra l'Spanish Photography Showcase, que mostra 10 sèries fotogràfiques documentals de 10 joves fotògrafs espanyols diferents.

FINI 2014. Festival Internacional de la Imagen

Emanuele Nutile i Myriam Meloni guanyen un premi FINI 2014 del Festival Internacional de la Imagen de Mèxic

El primer premi de la categoria estudiant l'ha guanyat Emanuele Nutile amb la sèri Piccoli Uomini. El primer premi de la categoria professional l'ha guanyat Myriam Meloni amb la sèrie Behind the absence.

Foto: Pablo Lerma

Pablo Lerma i Salvi Danés participen a l'exposició New Spanish Photography a Nova York

Pablo Lerma i Salvi Danés, que van cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, participen a New Spanish Photography - Visions Beyond Borders, mostra que promociona el panorama fotogràfic espanyol actual. Es celebra al King Juan Carlos I of Spain Center a Nova York entre el 2 i el 30 de Maig de 2014.

Pastura. Foto: Sergi Balaguer

Sergi Balaguer guanya el 3r premi del XX Concurs de fotografia del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Sergi Balaguer ha guanyat el premi amb una sèrie de 3 fotos; la votació es va fer el 29 de Novembre de 2014. Totes les fotografies concursants estan exposades a les Cases del Parc de Boí i Espot, i al Centre d’Informació de Senet, des de Desembre de 2013 fins a Juny de 2014.

No-Narcissus. Foto: Marc Balló i Mónica Cortés

Marc Balló i Mónica Cortés exposen No Narcissus a la Galeria Valid Foto

Marc Balló i Mónica Cortés, que van cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, exposen el seu projecte No Narcissus a la Galeria Valid Foto, dins l'exposició col·lectiva Efigies, mitos y retratos, que es pot veure de l'11 de Març al 17 de Maig de 2014, i recull una selecció de fotògrafs al voltant d'aquest tema.

Foto: Bruno Gallardo

Bruno Gallardo guanya el premi del jurat de Days Japan International Photojournalism 2014

Bruno Gallardo guanya el premi especial del jurat del 10th Days Japan International Photojournalism Awards 2014, amb el seu treball anomenat Aleppo resisting a slaughter.

The Cube Essence. Danny Gibert

Danny Gibert publica el llibre The Cube: Esence

Danny Gibert ha publicat a finals de 2013 el llibre The Cube : Esence, projecte que sorgeix per la necessitat de fotografiar el cos en un estat minimalista, sense artificis, i explorar la seva plasticitat dintre d'un espai reduït.

Pintor de Batallas. Foto: Javier Corso

Javier Corso exposa Soldados i Pintor de Batallas al Centre Cívic Can Deu

Javier Corso exposa del 4 al 25 de Març de 2014 al Centre Cívic Can Deu de Barcelona els seus projectes Soldados i Pintor de Batallas. El dimecres 19 de Març de 2014 a les 19:00 h. fa la conferència inaugural de l'exposició.

Pablo Lerma. Un lugar para desaparecer

Pablo Lerma exposa Un lugar para desaparecer a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona

L'exposició, conjunta amb la resta de guanyadors de la Beca Artística Fundació Guasch-Coranty, es pot visitar del 3 al 7 de Març de 2014 a la Sala d'Exposicions de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Cidade da cultura. Foto: Dani Pujalte

Dani Pujalte participa a la taula rodona Arquitectura cultural en España: la fachada como vector

Diumenge 23 de Febrer de 2014, a la Casa de Velázquez de Madrid, es celebra la taula rodona Arquitectura cultural en España: la fachada como vector, on participa Dani Pujalte entre altres, que tracta sobre arquitectura cultural i d'exposició a Espanya confrontada a la política cultural que la origina i/o promou.

Cara o cruz

Mercedes González presenta el seu curtmetratge Cara o cruz

El divendres 21 de febrer de 2014, a les 21.30h, es presenta a La Casa del Cine el curtmetratge de Mercedes González Cara o Cruz, que va ser el seu Projecte Final de Carrera del Graduat en Fotografia de l'IEFC.

Joana Matallana, professora de l'IEFC, fa una petita presentació del curtmetratge el dia de la projecció.

Xaropclown. Foto: Aniol Resclosa

Aniol Resclosa guanyador als Premis Carles Rahola de Comunicació Local 2013

Aniol Resclosa guanya en l'àmbit de fotoperiodisme dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local 2013. Els premis són una iniciativa de la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

In Self. Foto: Chenyan Zhu

Chenyan Zhu exposa el seu treball In Self al Centre Cívic Guindardó

L'exposició In Self de Chenyan Zhu es pot veure del 13 al 25 de Febrer de 2014 a la Sala Jaume Valor del Centre Cívic Guinardó.

Aquesta exposició consta de 13 autoretrats centrats en un personatge principal que busquen trencar la simetria que acostumem a veure en els retrats fotogràfics.

Foto: Pedro Mata

Pedro Mata exposa La Europa del aborigen al Centre Cívic Pati Llimona

Del 14 de Gener al 7 de Febrer de 2014, Pedro Mata exposa al Centre Cívic Pati Llimona el seu projecte La Europa del aborigen. Aquest treball neix de la unió de les fotos catòdiques de Pedro Mata amb la poesia grotesca de Víctor Guíu i explica un retorn a una ciutat ja coneguda.

Uyuni, una maravilla de la naturaleza. Foto: Lucy Amachuy

Lucy Amachuy exposa Uyuni, una maravilla de la naturaleza a Bolívia

Lucy Amachuy exposa al Museo de Arte Contemporáneo de Santa Cruz de la Sierra (Bolívia), el seu treball Uyuni, una maravilla de la naturaleza, que va ser el seu Projecte Final de Carrera del Graduat en Fotografia de l'IEFC. La inauguració és dimarts 17 de Desembre de 2013 a les 19:30 h.

Exposició Vértigo d'Irina Santos

Irina Santos exposa el seu treball Vértigo a Kowasa Gallery

Irina Santos, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, exposa a Kowasa Gallery el seu treball Vértigo. L'exposició s'inaugura el dijous 28 de novembre a les 19.30 h. i es pot visitar fins al 18 de gener de 2014.

La mà del temps

Maite González publica el llibre La mà del temps

Maite González, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, presenta La mà del temps, un llibre on les seves imatges dialoguen amb la poesia de Carles Duarte. El llibre ha estat publicat per Arola Editors i es troba disponible des de novembre de 2013.

No-Narcissus. Foto: Marc Balló

Marc Balló finalista del Premio Nacional de Fotografia Profesional LUX 2013

Marc Balló, que va cursar els seus estudis de fotografia a l'IEFC, ha quedat finalista del Premio Nacional de Fotografía Profesional LUX 2013, en la categoria de Projecte Personal amb el projecte No-Narcissus. El 7 de novembre de 2013 es donen a conèixer els guanyadors, en la cerimònia d'entrega de premis que es celebra al DHUB de Barcelona.

Ophelia. Foto: Mireia Alises

Mireia Alises exposa el seu projecte Ophelia al Centre Cívic Pati Llimona

Mireia Alises exposa el seu projecte fotogràfic i audiovisual Ophelia al Centre Cívic Pati Llimona. L'exposició s'inaugura el 14 de Novembre de 2013 a les 19:30 h i es pot veure fins el 9 de Desembre de 2013.

Soldados. Foto: Javier Corso

Javier Corso exposa el projecte Soldados al festival de fotografia FotoWeek DC de Washington

L'obra Soldados, de Javier Corso, és un dels sis projectes selecionats a nivell internacional per participar en el FotoWeek DC, el festival de fotografia de la ciutat de Washington DC, de l'1 al 24 de Novembre de 2013.

Barcelona. Bordes irregulares. Foto: Rosario Kuri

Rosario Kuri exposa Barcelona. Bordes irregulares a l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca

Rosario Kuri exposa del 10 d'Octubre al 9 de Novembre de 2013 a l'Espai de Fotografia Francesc Català Roca el seu projecte Barcelona. Bordes irregulares. Una exposició fotogràfica entorn al creixement desmesurat de la construcció a la perifèria de Barcelona.

Hacer la Calle. Foto: Teo Vázquez

Teo Vázquez exposa Hacer la Calle a la galeria Escalera de incendios

Teo Vázquez exposa del 5 al 31 d'Octubre de 2013 el seu treball Hacer la Calle a la galeria Escalera de incendios. A través d'aquest projecte, tracta temes com el de la immigració, l'economia submergida i la normativa cívica a l'espai urbà, donant-los-hi un toc còmic i satíric. L'exposició es divideix en dos parts: el documental que argumenta cada acció a l'espai públic i, per altra banda, les fotografies de cada un dels personatges protagonistes de cada acció a tamany real.

Sense son. Foto: Laura Cuch

Laura Cuch exposa Sense Son a la galeria Photofusion de Londres

La serie Sense Son, de Laura Cuch, forma parte de la exposición Surface of Self del 1 al 12 de Octubre de 2013 en la galería Photofusion de Londres. Surface of Self forma parte del festival de fotografía Urban Photo Fest y también muestra el trabajo de Anastassios Kavassis y Orly Zailer. La inauguración se celebra el día 3 de Octubre a partir de las 18:30 h. y el día 10 los tres fotógrafos hacen una presentación en la galería, seguida de un coloquio sobre sus proyectos.

Álex Von Podolsky. Reliquit

Álex Von Podolsky exposa Reliquit a la galeria aDa Arts

La mostra s'inaugura el dissabte 21 de Setembre a les 19:30 h., i es pot veure fins al divendres 27 de Setembre de 2013. Reliquit és una petita mostra del treball que Álex Von Podolsky ha estat realitzant els darrers anys en llocs abandonats, llocs que l'han atrapat i emocionat. Amb aquestes fotos ha intentat transmetre les sensacions que l'hi ha provocat aquest silenci, essència i petjada del pas del temps.

Exposició Banguart a la galeria Il Mondo

Exposició Banguart a la galeria Il Mondo

La galeria Il mondo ha preparat una exposició juntament amb Banguart, que es pot veure del 12 al 30 de Juliol de 2013. Entre els autors hi ha diversos fotògrafs vinculats a l'IEFC. Es tracta d'una mostra en la qual es presenten més de 30 imatges de 14 artistes, tant en blanc i negre com en color, una selecció de fotografies amb gran varietat temàtica i de formats.

Curs 2012/2013

Walk the rain. Joan Teixidor

Joan Teixidor projecta la sèrie de paisatge Walk the rain a l'Espai Nag

L'audiovisual Walk the Rain, amb música de Victor Nubla i fotografies de Joan Teixidor, es projecta a l'Espai Nag el dijous 13 de Juny de 2013. El viatge del que no puja al vaixell, un trajecte al límit de la ciutat.

Punta Galera. Foto: Laia Moreto

Laia Moreto Alvarado publica Punta galera amb poemes de Nora Albert

Laia Moreto Alvarado, autora de les fotografies, publica conjuntament amb Nora Albert, autora dels poemes, el llibre Punta Galera. Imatges i paraules creen dues obres independents i complemantàries sobre un lloc de l'illa d'Eivissa. Publicat per Curbet Edicions a finals d'abril de 2013.

71% exposició col·lectiva sobre l'aigua a la galeria Il Mondo

71%, exposició col·lectiva sobre l'aigua a la galeria Il Mondo

La galeria Il mondo inaugura l'exposició col·lectiva sobre l'aigua titulada 71% el divendres 31 de maig de 2013 a les 20:00 h. Entre els autors hi ha diversos fotògrafs vinculats a l'IEFC.

Fra-gi-li-tat. Foto: Mireia Alises

Mireia Alises participa a Connect'Art

El dissabte 4 de Maig de 2013, Mireia Alises exposa les seves fotografies a la Fira de Joves Creadors de Badalona, amb les que intenenta donar a conèixer la seva particular mirada fotogràfica cap a tot el que percep, sent o passa per la seva ment.

Mirades - III Festival de Fotografia de Natura

Jesús Belmonte, Pia Codina, Aurora Martin i Daniel Pujalte exposen al III Festival de Fotografia de Torroella de Montgrí

Jesús Belmonte, Pia Codina, Aurora Martin i Daniel Pujalte participen a Mirades - III Festival de Fotografia de Natura del 2 al 30 d'abril de 2013 a Torroella de Montgrí. Tots quatre han estat alumnes de l'IEFC. Jesús Belmonte hi exposa el seu Projecte Final de Carrera del Curs General de Fotografia Contando estrellas. Daniel Pujalte hi exposa Through the limits, una reflexió sobre els marges naturals desdibuixats que delimiten les grans urbs.

Inerme. Foto: Laia Moreto

Laia Moreto Alvarado exposa el seu treball Inerme a Kowasa Gallery de Barcelona

Inerme és un treball monogràfic de natures mortes, que està integrat per una vintena de fotografies en dues sèries titulades Blanca i Negra. En totes dues, les flors, les plantes i altres elements de la natura han estat captats des d'un apropament fisic i visual. L'exposició s'inaugura el dijous 17 de gener, a partir de les 19:30 h. I es pot veure fins al 30 de març de 2013 a Kowasa Gallery.

Sóc ell... sóc jo... sóc ella. Foto: Maite González

Maite González exposa Sóc ell... sóc jo... sóc ella al Centre Cívic Pati Llimona

Maite González, que havia sigut alumna de l'IEFC, exposa al Centre Cívic Pati Llimona el seu projecte Sóc ell... sóc jo... sóc ella. L'exposició s'inaugura el 20 de desembre de 2012 a les 19:30 h i es pot veure fins el 14 de gener de 2013.

Birth. Foto: Maite Guerrero

Maite Guerrero exposa Una fotografía, mil miradas a la galeria El bigote del Señor Smith

Maite Guerrero, que havia sigut alumna de l'IEFC, exposa del 8 de desembre de 2012 a l'11 de gener de 2013 a la galeria El bigote del Señor Smith. Sota el títol Una fotografía, mil miradas exposa tres de les seves obres: Another Earth, Birth i Minuscule.

Terra incógnita. Foto: Israel Ariño

Israel Ariño presenta els seus llibres Atlas i Terra incógnita a La Retrateria

Israel Ariño, que havia sigut alumne de l'IEFC, presenta els seus llibres Atlas i Terra incògnita, editats per Ediciones anómalas, el divendres 14 de desembre de 2012 a les 19 h. a La Retrateria.

La societat anònima. Foto: Víctor Vilamajó

Víctor Vilamajó exposa La societat anònima a l'Arts Santa Mònica

Víctor Vilamajó, que havia sigut alumne de l'IEFC, exposa La societat anònima del 27 de novembre al 8 de desembre de 2012 a l'Arts Santa Mònica.

Festival Internacional de Fotografia SCAN de Tarragona

Festival Internacional de Fotografia SCAN de Tarragona

Del 25 d'octubre al 24 de desembre de 2012 es celebra a Tarragona el Festival Internacional de Fotografia SCAN.

Foto: Paulo Cacais

Paulo Cacais exposa a +ART, 2a Fira d'artistes d'Andorra i Pirineus

Durant els dies 12, 13 i 14 d'octubre de 2012, el casc antic d'Andorra la Vella s'inunda d'art amb +ART 2012.

El vol dels àngels. Foto: Mikel Aristregi

Mikel Aristregi exposa El vol dels àngels a la galeria Il Mondo

Mikel Aristregi, que havia sigut alumne de l'IEFC, exposa a la Galeria Il Mondo del 14 de setembre al 10 de novembre de 2012.

X Biennal Olot Fotografia

X Biennal Olot Fotografia

Del 28 de juliol al 25 d'agost de 2012 es celebra la X Biennal Olot Fotografia. 10 fotògrafs que havien estat alumnes de l'IEFC hi participen exposant les seves obres.

BCNPinholeProject

Isidre García Puntí, ex-alumne de l'IEFC, exposa BCNPinholeProject a l'Arts Santa Mònica

L'ex-alumne de l'IEFC Isidre García Puntí exposa el seu Projecte Final de Carrera BCNPinholeProject a l'Arts Santa Mònica. La mostra s'inagura el 18 de setembre a les 19:00 h. i es pot veure fins al 29 de setembre de 2012.

Infancia. Foto: Alicia Martínez

Alicia Martínez, ex-alumna de l'IEFC, projecta Infancia a Getxo Photo

El dissabte 1 de setembre de 2012, Alicia Martínez, ex-alumna de l'IEFC, projecta el seu Projecte Final de Carrera Infancia al festival Getxo Photo. Getxo Photo es un festival de fotografia temàtico, que es celebra a Getxo (País Basc) cada estiu i que aquest any ha escollit la infància com a nucli central.

Curs 2011/2012

Curs 2010/2011

Curs 2009/10

Curs 2008/09

Curs 2007/08


< Tornar
Fil de notícies RSS de l'IEFC © Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya | info@iefc.cat
Avís legal | Política de cookies
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si hi està d'acord premi ACCEPTAR o segueixi navegant. Pot obtenir més informació clicant a Política de cookies
Política de cookies +