ACTE COMMEMORATIU

DATA

10 de novembre de 2022

HORARI

De 17:30 a 19:30 h

LLOC

IEFC

C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona

Amb motiu de la celebració del 183è aniversari de l’obtenció de la primera fotografia a Barcelona us convidem a participar de la jornada La Recuperació del patrimoni fotogràfic: la Fototipia Thomas i altres exemples, que tindrà lloc, el mateix dia 10 de novembre, a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Un acte organitzat per Fotoconnexió, IEFC, Fundación Anastasio de Gracia i Fotodoc.

En aquesta ocasió, l’acte vol posar en valor la recuperació de fons fotogràfics partint de la presentació del llibre La Fototípia Thomas. La aventura de recuperar colectivamente un patrimonio fotográfico disgregado, editat l’any 2022 per la Fundación Anastasio de Gracia. Per fer-ho comptarem amb les ponències de Laia Foix, coordinadora del departament de documentació i investigació de l’IEFC, José María Uría, director del Centro Documental de la Fundación Anastasio de Gracia, Juan Miguel Sánchez Vigil, catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid i director del grup d’investigació Fotodoc i Roberto García, arxiver del Centro Documental de la Fundación Anastasio de Gracia.

L’assistència és lliure i gratuïta, però demanem inscripció prèvia. Us hi podeu apuntar omplint el formulari que teniu a continuació: https://forms.gle/YKSjF3RvTGFwsvNn8

Durant l’acte es podrà adquirir la publicació:

La Fototípia Thomas. La aventura de recuperar colectivamente un patrimonio fotográfico disgregado.

Organitzat:

 


Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

c/ Comte d’Urgell 187
08036 BCN
T. 934 9411 127
info@iefc.cat

Google maps