INAUGURACIÓ

01/12/22 a les 12 h

EXPOSICIÓ

DATES

01/12/22 al 22/01/23

HORARI

Dilluns a divendres de 9 a 21 h.

LLOC

IEFC

c/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte E. Industrial). BCN

L’IEFC col.labora amb l’entitat  LA RÀFEGA acollint l’exposició AQUÍ, NOSALTRES, CIUTAT, un projecte de mentories fotogràfiques a Barcelona que connecta joves de Nou Barris amb persones voluntàries aficionades o relacionades amb la fotografía.


La construcció de la identitat de les persones joves es vincula, entre d’altres, amb el territori. Un escenari on creixem, participem i ens relacionem. La joventut, a més, implica un discurs personal i la fotografia és una bona eina perquè les persones desenvolupin una narrativa i un punt de vista personal sobre el seu entorn, a la vegada que puguin expressar emocions i desitjos mitjançant un procés creatiu i constructiu.

Aquesta exposició és el resultat de les mentories fotogràfiques AQUÍ, NOSALTRES, CIUTAT. Un grup de joves, amb el suport de tres persones mentores, han utilitzat la fotografia per mostrar-nos, des del seu punt de vista, els barris de Ciutat Meridiana, Roquetes, Torre Baró i Trinitat Nova.

Amb les imatges d’aquesta exposició ens aproximem a la ciutat des de la mirada subjectiva i personal de cada jove, que ens explica el seu entorn i ens permet apropar-nos als seus espais i a la gent del barri. Cada mirada és una manera d’entendre el món i de reafirmar-se i legitimar-se front l’entorn que ens rodeja.


Les imatges que podeu veure en aquesta exposició estan fetes, durant les mentories fotogràfiques, per l’Héctor, l’Ana Paula, el Gabriel, el Pol, l’Izan i el Dani.

Els/les joves han tingut el suport de les persones mentores, la Noèlia, el Víctor i al Priscila.

Amb el suport de: