INAUGURACIÓ

25 de febrer a les 19 h

Escorxador d’Igualada

C/ Prat de la Riba, 45, 08700 IGUALADA

Horari

Dimarts a dijous 18.30 a 20.30 h

Divendres 18 a 21 h

Dissabtes i diumenges 11 – 14 h i 17 – 21 h

En aquesta edició del festival FineArt 2022, l’IEFC hi presenta L’art de la deriva: quatre mirades sobre el paisatge; una exposició fluctuant entre la teoria del paisatge i una antropologia del viatge,  com així argumenten les diferents autories i projecte que la formen:


Ramon Batalla, a La Riera, ressegueix a Rubí un curs d’aigua tan devastat per la indústria com ignorat per la seva ciutat.

Foto: Ramon Batalla
Foto: Ramon Batalla

 

Sergi Batlle suggereix, a Cubilun viatge a dues escales –geològica i humana– en una regió en la qual el temps sembla haver-se detingut.

Foto: Sergi Batlle
Foto: Sergi Batlle

 

Karen Pullich, a Reminiscenciasreobre les portes de la  Isla de la Cartuja, un territori entre la decadència, l’oblit i la reinvenció.

Foto: Karen Pullich
Foto: Karen Pullich

 

Toni Jerez proposa, a Cum grano salis, una travessia per la història de les matemàtiques. Una balada a tres veus: paisatge, abstracció i poètica.

Foto: Toni Jerez
Foto: Toni Jerez

 

Projectes fotogràfics sorgits del curs d’Especialització de l’IEFC, L’art de la deriva (2021), impartit per Roger Grasas, comissari de l’exposició.


El festival FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia on es poden veure exposicions i participar en activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

 

Escorxador d’Igualada
c/ Prat de la Riba 45, 08700 IGUALADA

Dimarts a dijous: 18.30 – 20.30 h
Divendres: 18 a 21 h
Dissabtes i diumenges: 11 a 14 h i 17 a 21 h

Xavier Méndez, Estudi Amorfa.
Xavier Méndez, Estudi Amorfa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

En aquesta edició, la fotògrafa presentada pel Festival, a l’apartat DEBUT, és Alisa Sibirskaya, que exposa una retrospectiva de la seva obra recent.

Alisa Sibiriskaya cursa els estudis de Graduat en Fotografia a l’IEFC.

Foto: Alisa Sibirskaya
Foto: Alisa Sibirskaya