ART PHOTO BCN

DATES

Del 8 a l’11 de Setembre de 2022

LLOC

Disseny Hub Barcelona:

Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38 (Barcelona)

Del 8 a l’11 de setembre de 2022, se celebra al Disseny Hub de Barcelona el festival i fira de fotografia Art Photo Bcn.

Art Photo Bcn és un punt de trobada entre les autories, el circuit artístic i els amants de la fotografia. Un Festival que treballa per la incursió de nous valors creatius acostant les seves obres i projectes al públic general i especialitzat.


L’IEFC participa en dues activitats:

Estand a la Fira

Dues autories graduades en fotografia per l’IEFC, Melina Rivero i Carles Viola, poden donar a conèixer i comercialitzar la seva obra artística.
Melina Rivero (Buenos Aires, 1991). La diversitat de la seva mirada, com de les seves temàtiques, s’unifiquen en una estètica en que prima la textualitat de les imatges.
Carles Viola (Barcelona, 1988). La seva obra se centra en ubicar l’objecte i l’espai en un ordre poètic, amb una aposta indivisible pels valors argèntics del procés fotogràfic.
Els seus projectes es poden veure al Wiewing Room.

Beca de formació

Atorgat a una de les autories participants en l’apartat de Visionats de portfolis, en el qual Eduard Bertran, director de l’IEFC, forma part del grup de visionadors dels projectes.


Disseny Hub

Adreça: Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38 (Barcelona)
Horari: Dilluns de 15:30 a 21:00 h. De dimarts a diumenge de 9 a 21 h.