CAMPUS INTERNACIONAL

DATES

29/08/22 al 04/09/22

LOCALITZACIÓ

Perpinyà

Per sisé any, l’IEFC participa com a membre permanen en el Campus Internacional d’Escoles de Fotografia en el marc del Festival Visa pour l’Image a Perpinyà. Sis estudiants de l’IEFC, juntament amb altres representants de diferents centres i universitats de fotografia europees, hi assisteixen del 29 d’agost al 4 de setembre, a més poden viure de prop el festival, un dels principals esdeveniments al voltant de la fotografia de reportatge.

L’IEFC, la Facultat de Fotoperiodisme de la Universitat de Hannover, i la pròpia Universitat de Perpinyà són els membres permanents d’aquest campus, els quals s’encarreguen de proposar altres escoles de fotografia i posar-les en contacte amb el festival, qui es fa càrrec de la seva invitació formal.

Per part de l’IEFC, hi participa amb una representació de 6 alumnes de diferents cursos: Andrés Charbonnier Aunchayna, Carlos Baglietto, Gala Espín, Jackie Aguilera, Manuel Villuendas i Simón Sánchez Serrano. Carles Costa del departament d’Activitats Culturals els acompanya per coordinar tota l’activitat, fet que porta realitzant des dels inicis dels Campus.

Els 6 participants viatgen i estan allotjats a Perpinyà, a càrrec de l’IEFC i de Visa pour l’Image, respectivament. Al llarg d’aquesta setmana prenen part en un programa amb trobades entre estudiants, amb fotoperiodistes que mostren el seu treball, amb editors i agències, on poden presentar el seu portfoli personal. Així mateix, també tenen accés a exposicions, visites guiades i projeccions del Festival.

Aquestes trobades tenen com a objectiu, potenciar contactes i comunicació entre estudiants de diferents escoles europees i també fomentar la seva participació al Festival Visa pour l’Image.