ACTIVITATS

JORNADA DE PORTES OBERTES

Divendres 8 de juny a les 11:30 h.

TALLER DE TRANSFERÈNCIA FOTOGRÀFICA

Divendres 8 de juny a les 12:30 i a les 16:00 h.

Activitat gratuita.

Cal inscripció prèvia a arxiu@iefc.cat

PROMOCIONS

SORTEIG INSTAGRAM

Una còpia en paper artístic d’una imatge de l’Arxiu.

Trobareu les bases a l’Instagram de l’IEFC

PREU ESPECIAL

50% de descompte en còpies en paper artístic.

Del 4 al 10 de Juny

El divendres 8 de juny de 2018, celebrem el 9 de juny-Dia Internacional dels Arxius organitzant diferents activitats:

  • Jornada de portes obertes i mostra de materials de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC (divendres 8 de juny a les 11:30 h).
  • Taller de transferència fotogràfica sobre llenç amb fotografies antigues del propi fons de l’Arxiu en torn de matí i tarda (divendres 8 de juny a les 12:30 h i a les 16:00 h – durada aproximada d’1 hora i mitja).

Aquestes activitats són gratuïtes.

Per fer el taller de transferència fotogràfica cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a arxiu@iefc.cat indicant el torn i el número d’assistents. Les places són limitades.

I a més a més…

  • Sorteig a Instagram d’una còpia de conservació en suport paper artístic d’una imatge de l’Arxiu. (Trobareu les bases del sorteig properament en el perfil d’Instagram de l’IEFC).
  • Promoció especial. Del 4 al 10 de juny s’aplica un 50% de descompte sobre les còpies de conservació en suport paper artístic, en els formats 24×30 i 30×40 cm.

Aquesta és una bona oportunitat per conèixer l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC. Un  arxiu obert a tothom que compta amb un fons datat, principalment, des de finals del segle XIX fins a mitjans de segle XX, de gran interès històric i social, i de gran qualitat tècnica i estètica.

Col. Pérez Garzo / IEFC
Col. Pérez Garzo / IEFC