INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES

Del 13 de Juny al 21 de Juliol de 2018

LOCALITZACIÓ

CEM Colom

C/ la Rambla, 18 – Barcelona

INAGURACIÓ

Dimecres 13 de Juny a les 19:30 h

El dimecres 13 de juny, a les 19:30 h, s’inaugura l’exposició Enjoy Sport, que es pot visitar fins al 21 de juliol de 2018 al CEM Colom de Barcelona.

Enjoy Sport

Fer fotografia d’esport no consisteix només en prémer el disparador i aconseguir que la foto surti enfocada. Suposa també lluitar contra factors com ara una il·luminació adversa, les ombres no desitjades o la rapidesa amb què passa l’acció. No tan sols és això,  el fotògraf també ha de tenir capacitat per fer una selecció encertada i una edició àgil i precisa. Però encara hi ha més: aquesta foto ha d’explicar-nos alguna cosa, ens ha de fer gaudir. Gaudir i contemplar l’esport.

Més enllà de l’aspecte tècnic, que ens ha permès arribar a veure el treball final; cal aconseguir aquella imatge que ens porti a aturar-nos davant d’ella, més enllà d’uns segons, abans de passar a mirar la següent; ja sigui per evocadora, perquè transmet un missatge, perquè ha aturat l’acció en l’instant precís o simplement perquè ens agrada. Llavors aquesta fotografia és per gaudir-la. Suposa el millor resultat del treball de set fotògrafs en més d’una desena d’esdeveniments esportius diferents. Cadascuna d’aquestes escenes va suposar una dificultat pels seus autors però finalment la tècnica, la creativitat i la intuïció de tots ells va aconseguir el repte proposat: fer-nos gaudir contemplant. Enjoy Sport …

La mostra presenta una selecció dels millors treballs dels alumnes del Curs d’Especialització de Fotografia Esportiva 2017/2018 impartit a l’IEFC .

Bagu Blanco


Autors:

Alumnes del Curs d’Especialització en Fotografia Esportiva:

  • Anais India
  • Antonella Mannara
  • Berta Simó
  • Irene Aznar
  • Joan Simó
  • Mayte Porter
  • Xavi Urgelés

CEM Colom

Adreça: C/ la Rambla, 18 – Barcelona
Telèfon: 933 023 295
Dates: Del 13 de Juny al 21 de Juliol de 2018