Del 2 al 31 d’Octubre als Lluïsos de Gràcia

En el marc de Photogenic Festival, l’IEFC presenta el reportatge Diamba d’Anna Batalla.

Diamba és una nena de nou anys que, en un entorn natural, viu el procés de canvi de la seva edat.

Aquest treball es pot veure dins l’exposició col·lectiva The Very Best Of, que recull una mostra de treballs de tres escoles de fotografia: Grisart, Elisava i IEFC.

L’exposició s’inaugura el dilluns 2 d’octubre, a les 19:30 h, i es pot veure fins al 31 d’octubre de 2017 als Lluïsos de Gràcia.

Diamba

Aquest és el moment vital de la Diamba. Als nou anys, encara som nens però els canvis s’acosten imparables. Interiorment, intuïm la transformació en púbers, però alhora encara vivim en el món sensible dels infants.

La Diamba i els seus, han establert una relació de respecte i amor al planeta que es manifesta en cada un dels seus actes, tot allò que existeix de forma natural és sagrat i com a tal ha de tractar-se.

Maria de Santfores

Anna Batalla

(Igualada, 1979) Formada a l’IEFC, s’especialitza en fotografia documental. Ha exposat a Foto Colectania (Proyecta), a la Galeria Tigomigo (Sense límits), a la Mostra de Creadors de Barcelona i al Visa Off de Perpinyà. La seva inquietud social es centra a captar l’ànima de les persones en la seva íntima transició vivencial.