EXPOSICIÓ

DATES

Del 20 de març al 26 d’abril de 2018

HORARI

De dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 h.

LLOC

IEFC: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona

L’exposició itinerant de la Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia de 2017 arriba a l’IEFC

L’IEFC acull l’exposició itinerant de la Beca CJ Connecta’t a la Fotografia 2017, del 20 de Març al 26 d’Abril de 2018 a la Sala de Baix de l’IEFC.

S’hi presenten cinc treballs: el de Montse Giralt, guanyadora, i els treballs finalistes d’Ángela Silva, Camila Paz, Marc González i Nuria Oliveres.

El fotoreportatge guanyador, Història d’una Xahada, relata la conversió a l’Islam d’una dona jove catalana.  La seva autora és Montse Giralt, fotògrafa Graduada per l’IEFC i a més aquest reportatge es va realitzar en el Curs d’Especialització en Reportatge Documental de Proximitat, impartit per RUIDO Photo i organitzat pel propi IEFC. Aquest any es dóna la particularitat que un dels treballs finalistes, el d’Ángela Silva correspon també a una fotògrafa que havia cursat els seus estudis a l’IEFC.

La beca Connecta’t a la fotografia incentiva l’accés professional dels joves al periodisme fotogràfic. La persona beneficiària col·labora com a becària de fotografia al diari La Vanguardia durant dotze mesos, en concret des del setembre de 2018 fins al setembre de 2019. Durant la seva estada, la persona beneficiària ha de publicar un mínim de vint fotografies al diari.

Autors i obres exposats:

  • Montserrat Giralt González (Guanyadora) – Història d’una Xahada
  • Ángela Silva Serna (Finalista) – El mercat del peix
  • Camila Paz Marione (Finalista) – Tornar a zero
  • Marc González Aloma (Finalista) – Un dia amb els bombers
  • Núria Oliveres Montero de Novoa (Finalista) – Fer amb fe