EXPOSICIÓ

DATES

Del 5 de Març al 9 d’Abril de 2019

HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.

LLOC

IEFC (Sala de Baix):

C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona

L’IEFC acull l’exposició itinerant de la Beca CJ Connecta’t a la Fotografia 2018, del 5 de març al 9 d’abril de 2019 a la Sala de Baix de l’IEFC.

S’hi presenten cinc treballs: el d’Ángela Silva Cerna, guanyadora, i els treballs finalistes d’Isaac Berenguer Roigé, Sandra García Cabrero, Ester Medina Rodríguez i Marc Reyes Gutiérrez.

El fotoreportatge guanyador, Gamalmostra la vida del seu protagonista,  argentí d’orígen àrab, que ha anat fusionant la carrera de dansa amb el transvestisme. La seva autora és Ángela Silva, fotògrafa que havia cursat els seus estudis a l’IEFC.

Aquest any es dóna la particularitat que dos dels treballs finalistes, el de Sandra García i el de Marc Reyes corresponen també a estudiants de l’IEFC.

La beca Connecta’t a la fotografia promou l’accés professional dels joves al periodisme fotogràfic. La persona beneficiària de la Beca CJ Connecta’t a la Fotografia – 2019 rep una dotació  de 7.000 € i col·labora com a becari/a de fotografia al diari Ara durant dotze mesos. En aquest temps, publica un mínim de vint fotografies al diari.

Autors i obres exposats:

Ángela Silva Cerna (Guanyadora) – Gamal
Isaac Berenguer Roigé – La realitat dels indigents
Sandra García Cabrero – Ser voluntari
Ester Medina Rodríguez – El Rif
Marc Reyes Gutiérrez – Tornar a néixer