EXPOSICIÓ

DATES

28/05/24 al 10/06/24

LLOC

IEFC

c/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte E. Industrial). BCN

HORARI

Dilluns a divendres de 9 a 21 h

L’IEFC acull a la Sala de Baix l’exposició itinerant de la Beca CJ de Fotografia 2023, organitzada per  l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta mostra s’hi presenten quatre treballs:

  • El projecte guanyador: Recuperar el Jo, de Miquel Muñoz Mallol.
  • Els projectes finalistes: L’últim Aliè de la Riera, de Marc Asensio Clupés; Guerra a Ucraïna, de Martí Segura Ramoneda; i Villar 40, de Mercè Álvarez Castellà.
Finalistes de la Beca Carnet Jove de Fotografia 2023 Foto: Mercè Álvarez | Marc Asensio Clupés | Martí Segura Ramoneda
© Mercè Álvarez | Marc Asensio Clupés | Martí Segura Ramoneda

Miquel Muñoz Mallol

El treball guanyador, Recuperar el Jo, de Miquel Muñoz Mallol, és el Projecte Fi de Postgrau que l’autor va presentar a l’IEFC després de realitzar diferents cursos d‘especialització, en el mateix IEFC, en l’àmbit fotoperiodístic i documental. Així mateix en Martí Segura, finalista, ha cursat estudis a l’IEFC.

Carrer d’en Robador. Al centre del barri del Raval es troba el carrer que aglomera una part important de les víctimes explotades sexualment. Els veïns alerten d’un augment de l’activitat en els últims anys. Foto: Miquel Muñoz Mallol
© Miquel Muñoz Mallol

Beca Carnet Jove

L’objecte de la beca Carnet Jove de FOTOGRAFIA és promoure l’accés de les persones joves a l’àmbit del periodisme fotogràfic i oferir-los una primera experiència per cobrir informacions  d’actes institucionals, manifestacions, festes, concerts i reportatges socials, a més d’il·lustrar el diari i les notícies de la pàgina web.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària col·labora com a becària de fotografia en el diari Ara de Barcelona amb una dotació de 8.000€.

 

Informació
Sala de Baix – IEFC.
C/ Comte d’Urgell, 187.
08036 Barcelona.
Del 28 de maig al 10 de juny de 2024.
Horari: 9 a 21 h.