EXPOSICIÓ

DATES

De l’11 al 28 d’Abril de 2019

HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.

LLOC

IEFC (Sala de Baix):

C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona

L’IEFC acull l’exposició fotogràfica Compos ③ a la Sala de Baix. La mostra està formada per set sèries fotogràfiques realitzades per alumnes de l’IEFC a partir d’un mateix principi i concepte:  la composició, que deriva en una diversitat de conceptes segons la perspectiva atesa per cada autoria.

L’exposició es pot veure a la Sala de Baix de l’IEFC del 11 al 28 d’abril de 2019.

Compos ③

La composició d’una obra visual es basa en ordenar i establir dins d’uns límits -i en una relació harmoniosa – un conjunt de figures, formes i espais; però en aquesta composició es poden integrar, a més, conceptes, idees, pensaments i emocions. Es crea així una unió entre la forma i el contingut capaç de crear una infinita i circular composició.

Les sèries fotogràfiques han estat realitzades en l’assignatura d’Imatge i Composició pels alumnes del 1r Curs del Graduat en Fotografia de l’IEFC.


Obres i autories:

Nuu
Adrià Romero Simón

Envoltats de natura crescendo, nua a la vista i permeable amb el temps.

Nuu. Foto: Adrià Romero Simón
Nuu. Foto: Adrià Romero Simón

 

Suspiros existenciales
Alba Guiu

Sumergida en rincones llenos de pureza propia, contemplo lo que parece inalcanzable y entonces penetra en mi sin dejar ricon vacío de existencia. Maravillosa existencia.

Suspiros existenciales. Foto: Alba Guiu
Suspiros existenciales. Foto: Alba Guiu

 

Tension
Alex Cano

Tension. Foto: Alex Cano
Tension. Foto: Alex Cano

 

Relieves del MNAC
Alisa Sibirskaya

Relieves del MNAC. Foto: Alisa Sibirskaya
Relieves del MNAC. Foto: Alisa Sibirskaya

 

City Anatomy
Carlos Baglietto Francisco

El ser humano representa su interior en cada materia que crea, solo hay que pararse a observar y, sin darte cuenta, empiezas a localizar, por ejemplo, distintas partes del cuerpo humano.

En esta serie de fotografías se muestran, de manera abstracta, diferentes modelos. Con largas exposiciones detallamos el flujo de vida dentro de una ciudad, como las personas fluyen y aportan energía.

City Anatomy. Foto: Carlos Baglietto Francisco
City Anatomy. Foto: Carlos Baglietto Francisco

 

retrotopies
Judith Montserrat Auber

El pas del temps, la mirada nostàlgica, el retrobament amb la ruïna, la immanència cap a la conservació de l’objecte efímer. Les imatges formen part d’una sèrie de fotografies escollides a partir del concepte de retrotopia de Zygmunt Bauman.

retrotopies. Foto: Judith Montserrat Auber
retrotopies. Foto: Judith Montserrat Auber

 

Dualismo Mágico
Yvelisse Teixeira

Marruecos, un país que parece haberse detenido en el tiempo, que aún conserva ese aire de misterio y tranquilidad en medio del caos de sus plazas y la algarabía espontánea del laberinto de callejuelas que conforman sus medinas. Un lugar lleno de sensaciones, con sus olores, con sus colores tan peculiares, con sus playas de largas extensiones de arena y una realidad comercial digna de experimentar. En definitiva, Marruecos combina de manera mágica la dualidad entre el caos y el orden, lo misterioso y lo evidente, la tranquilidad y el alboroto.

Dualismo Mágico. Foto: Yvelisse Teixeira
Dualismo Mágico. Foto: Yvelisse Teixeira