L’IEFC acull l’exposició fotogràfica Compos a la Sala de Baix. La mostra està formada per set sèries fotogràfiques realitzades per alumnes de l’IEFC a partir d’un mateix principi i concepte: la composició.

Les sèries fotogràfiques han estat realitzades en l’assignatura d’Imatge i Composició pels alumnes de 1er Curs del Graduat en Fotografia de l’IEFC.

L’exposició es pot veure a la Sala de Baix de l’IEFC del 3 al 31 de Maig de 2017.

Compos

La composició d’una obra visual es basa en composar, ordenar i establir dins d’uns límits -i en una relació harmoniosa – un conjunt de figures, formes i espais; però en aquesta composició es poden integrar, a més, conceptes, idees, pensaments i emocions. Es crea així una unió entre la forma i el contingut capaç de crear una infinita i circular composició.

Alumnes i obres:

Alejandro BejaranoMundos mágicos

Júlia Bode Sabanés. Polaroid

Laura Gálvez RheinWanderlust

Wanderlust era una paraula de l’Alemanya medieval que descriu el plaer de caminar. És l’impuls de recórrer per arreu i el desig de descobrir món lluny de casa.

Johnjoe Nugent. Barcelona Black

Paula de Palau. Energia

Diego PaternaFrammenti urbani

Frammenti urbani és una selecció de quatre fotografies que mostren fragments de la vida quotidiana en una Barcelona amb dues cares: la d’ombres fosques, i una altra de llums i estils de vida moderns.

Jordi Roca Font. Fragmentacions

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (dins el recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Dates: Del 3 al 31 de Maig de 2017
Horari: De dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 h