EXPOSICIÓ CREATIVE 2017

DATES

Del 16 de gener al 28 de febrer de 2018

HORARI

De dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 h.

LLOC

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (Sala 2PUNT8): C/ Comte d’Urgell, 187 (dins el recinte de l’Escola Industrial). Barcelona

L’IEFC acull, del 16 de gener al 28 de febrer de 2018, a la Sala 2PUNT8, l’exposició dels treballs premiats i una selecció dels presentats a la 7a edició del Creative 2017, concurs de composició fotogràfica amb PhotoShop que té per objectiu potenciar la vessant artística i creativa de la creació fotogràfica i visual.

La resta de les fotografies presentades al concurs es poden veure en dos punts expositius:Grisart Escola Internacional de Fotograifia i Espai Fotogràfic Francesc Català Roca.

A través de les diferents temàtiques podem veure com l’aplicació digital a la imatge fotogràfica ofereix possibilitats creatives per oferir idees visuals sense cap límit de la imaginació.

El concurs està organitzat pel Punt Multimèdia Casa del Mig / La Marina del districte Sants-Montjuïc de l’Ajuntament Barcelona.

L’IEFC ha col·laborat en el concurs amb la concessió d’un premi de formació, i Robert Barrio, el Director Acadèmic, ha format part del jurat.

Autors i obres premiades

  • 1er PREMI: Gabriele, Arrels
  • 2on PREMI: Jordi Torras, El perro bombilla
  • 3er PREMI: Andreu Noguero, Ecologista

La resta d’obres exposades pertanyen a les següents autories:

Sirena. Adolfo Morales. La porta del somnis. Albert Jutglar. Bestiario del Bosco. Guillermo Amengual. EF÷MER. Alexandra Marzal. Parc. Elisabet Figa. Memo?ries del mar. Gabriele. Bicing. Irene Font. Despintura. Joan Elias. In the sky. Joan Elias Rino. Tocant la trompeta. Jordi Mas. La Extraterrestre. Laia Soler Ma§a. Maléfica. Lluis Aracil. Abducida. Pedro Diaz Molins. Sin rumbo. Pedro Diaz Molins. Casa Victoriana. Silvia Turrion. Who are you. Simone Cartaro. Cold eyes. Ylenia Torres.