EXPOSICIÓ

DATES

Del 20 de febrer al 10 de maig de 2020

LLOC

Institut del Teatre (Vestíbul del Teatre Estudi):
Plaça Margarida Xirgu, s/n. Barcelona

Factoria IT. Exposició a l'Institut del Teatre

Del 20 de febrer al 10 de maig de 2020, es pot veure a l’Institut del Teatre l’exposició Factoria IT, una mostra dels treballs realitzats pels alumnes del Curs d’Especialització en Música i arts escèniques, impartit per Jordi Vidal, en diferents espectacles realitzats durant el curs 2018-2019 i també durant el primer trimestre del curs 2019-2020 a l’Institut del Teatre.

S’hi poden veure imatges d’espectacles de dansa com per exemple, la gala dels finalistes del Premi de Dansa 2019, les actuacions dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa a la Nit dels Museus a la Fundació Mies Van de Rohe o a la mostra Creadansa així com alguns treballs finals de carrera dels alumnes. En l’apartat d’art dramàtic, es poden veure imatges dels espectacles Mea Culpa, dirigit per Stephane Levy, Litoral dirigit per Oriol Broggi, Glòria dirigit per David Selvas, La Pesta dirigit per Ramon Simó i el musical Les dames del Perpetu Socors dirigit per Roger Julià.

L’exposició és fruit del conveni de col·laboració entre l’IEFC i l’Institut del Teatre, que permet als alumnes del Curs d’Especialització en Música i Arts Escèniques fer pràctiques a l’Institut del Teatre fotografiant els espectacles de dansa i teatre.

En total es poden veure una trentena de fotografies realitzades pels alumnes de l’IEFC Rakel Cros, Laia Andreu, Imma Casanellas, Alba Perea, Paula Aler, Fernando Perez i Silvia Isach; al vestíbul del Teatre Estudi de l’Institut del Teatre, gratuïtament.