EXPOSICIÓ

DATES

21/10/22 al 11/12/22

LLOC

Espai Cultural Can Bisa

c. Montserrat, 8

Vilassar de Mar

HORARI

Dissabte 11 a 14 h i de 17 a 20 h

Diumenge 11 a 14 h

Del 21 d’octubre a l’11 de desembre de 2022, es pot veure a l’Espai Cultural Can Bisa, de Vilassar de Mar, l’exposició de Guillermo Cardozo L’encant del Cadí, organitzada per l’IEFC.

L’Encant del Cadí

El Parc Natural Cadí-Moixeró és un lloc molt especial, farcit d’oportunitats per a gaudir de paisatges impressionants. Les seves més de quaranta-una mil hectàrees representen un gran repte per a documentar la seva riquesa natural i biodiversitat. La cara sud del Cadí, mostra el seu costat més verd. Des dels cims es descobreixen angles per a albirar quilòmetres de muntanyes i natura. A la cara nord és molt difícil apartar la vista de les enormes parets de roca.

El parc és un espai ple de vida amb prats, boscos, flors, ocells, mamífers, rèptils i insectes que conformen un quadre complet d’oportunitats per a explorar. Les persones també són part important d’aquest ecosistema. Al voltant del parc trobem pobles encantadors de totes les mides, tots amb el segell característic de les zones rurals de muntanya a Catalunya. Després de molts viatges al Cadí durant un any, vaig entendre que assolir-ho tot és molt difícil, i el continuo visitant amb freqüència.

Agraeixo a l’IEFC per la formació que m’ha donat i la guia del meu mestre Francesc Muntada, que m’ha acompanyat en tot moment. També al Parc Natural Cadí-Moixeró per l’ajuda permanent que m’han ofert. Especialment al seu director, Jordi García-Petit, que generosament ha compartit amb mi els seus coneixements durant moltes llargues i agradables excursions pels més bells paratges del parc.

G.C.

Guillermo Cardozo

Fotògraf Colombià, nascut a Bogotà, és Enginyer de Sistemes i Computació.

Apassionat per la fotografia des de l’escola, en establir-se a Barcelona el 2019 inicia el postgrau en fotografia documental a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que finalitza en 2021. Gaudeix la fotografia de naturalesa i paisatge, sempre atent a la composició i equilibri entre els elements de la foto, la llum i el color.


Informació pràctica

Espai Cultural Can Bisa
c/ Montserrat, 8
Vilassar de Mar
Per a més informació:
93 754 24 00
museuvilassardemar.cat
Horari:
Dissabte 11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenge 11 a 14 h