EXPOSICIÓ

LLOC

Espai Cultural Can Bisa

Adreça: C/ Montserrat, 8. Vilassar de Mar

DATES

Del 31 d’octubre al 13 de desembre de 2020

Del 31 d’octubre al 13 de desembre de 2020, es pot veure a l’Espai Cultural Can Bisa, de Vilassar de Mar, l’exposició de Míriam Garcia Plasti(ficats), organitzada per l’IEFC.

Plasti(ficats)

Plasti(ficats). Exposició de Míriam Garcia
És un projecte que neix de la necessitat de conscienciar (i conscienciar-me) sobre el greu problema de l’excés de residus plàstics que estan afectant el medi ambient actualment i, de retruc, a tots nosaltres.

En els últims mesos -i través de diverses xarxes socials- aquesta situació se m’ha fet cada cop més evident a través de missatges de denúncia sobre la quantitat de plàstic d’un sol ús que consumim i com aquesta acumulació està modificant l’ecosistema i el paisatge del planeta.

En definitiva, aquest projecte és un viatge de reflexió per traslladar un missatge de preocupació a través de les imatges, que sempre he concebut des d’una vessant artística i, sobretot, estètica.

Míriam Garcia

(Barcelona, 1981). Sóc llicenciada en Ciències Polítiques i en Estudis d’Àsia Oriental. Fa més de 10 anys que formo part de l’equip de gestió de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, que m’ha permès la interacció amb persones vinculades a la creació artística. Des de petita, però, la meva recerca artística ha anat sempre acompanyada d’una càmera fotogràfica. El 2015 començo els estudis del graduat en fotografia a l’IEFC.

Mirar a través del visor, per a mi, és descobrir detalls únics on allò quotidià adquireix dimensions universals. Capturar una imatge, aturar el lloc o el gest, i sentir que la fotografia va més enllà.