EXPOSICIÓ

DATES

Del 15 de Juny al 13 de Juliol de 2021

HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.

LLOC

IEFC:

C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona

Del 15 de Juny al 13 de Juliol de 2021, l’IEFC acull, un any més, l’exposició de les obres premiades i finalistes del concurs Premios LUX, aquest cop, els de la seva convocatòria de 2019. L’extensió de la mostra ocupa les tres sales d’exposicions de l’IEFC.

Aquests premis i l’exposició, que aquest any assoleixen la seva 27 edició, estan organitzats per l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España).

Asociación de Fotógrafos Profesionales de España (AFP)

Els Premios LUX 2019 es divideixen en 11 categories : Publicitat, Moda i Bellesa, Bodegó, Industrial, Arquitectura i Interiorisme, Retrat, Reportatge documental, Paisatge i Natura, Projecte Personal, Reportatge Social i Júnior.
Els valors com la innovació, l’adaptació, l’aportació a una idea o concepte, la contundència i la capacitat de comunicació de l’obra són elements comuns en la selecció de jurat a l’hora de triar els guanyadors.

Els Premios LUX es celebren anualment des de 1993. Els fotògrafs professionals troben en aquest certamen un important aparador per les seves creacions gràcies al reconeixement que aquests guardons obtenen i la difusió que arriben a assolir.


Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h
Dates: del 15 de Juny al 13 de Juliol de 2021


Premios LUX 2019

Aquest any la fotografia del cartell és de Gonzalo Puertas:

El objetivo de una cámara consigue guardar para siempre esas primeras fotos que hacemos en la niñez, cuando nuestra cabeza ya presiente la idea de querer convertirnos en fotógrafos. Con el paso del tiempo esa temprana inquietud, casi sin darnos cuenta, se transforma en esta apasionante profesión. Es un honor compartir esta imagen que seguro que a muchos de nosotros nos hace cómplices de este mismo recuerdo.

Gonzalo Puertas