Del 27 d’abril al 21 de maig de 2016, s’exposen al Punt Multimèdia els projectes fotogràfics de Manoli Jiménez, de l’assignatura Fotografia Creativa; i de Melanie Valiente, de l’assignatura Imatge i Percepció, ambdues del Graduat en Fotografia de l’IEFC.

Des de juny de 2010, l’IEFC manté un acord de col·laboració amb l’Ajuntament del districte Sants-Montjuïc per fer una exposició anual al Punt Multimèdia amb treballs d’alumnes representatius de l’aplicació de les noves tecnologies digitals.

Aquest any 2016, l’IEFC hi presenta dues autores que exploren amb diferents possibilitats de l’edició fotogràfica per tal de crear realitats virtuals sobre l’arquitectura i sobre la creació del món i de la dona.

L’exposició s’inaugura el dimecres 27 d’abril a les 20:00 h al Punt Multimèdia – Casa del Mig.

Manoli Jiménez Deconstructed. Reimagined

A través de la fragmentació i la deconstrucció de la realitat, i la seva posterior reconstrucció mitjançant la imaginació i la creació d’imatges abstractes i/o surrealistes, es pretén reinterpretar la manera habitual de veure les coses.

Melanie Valiente – Metamorfosi

L’autoretrat permet indagar sobre la pròpia personalitat i establir un relat visual on expressar diferents estats d’ànim que es succeeixen al llarg de la nostra vida, des de la tristor més profunda fins l’esperança més vital.

Punt Multimèdia – Casa del Mig

Dates: Del 27 d’abril al 21 de maig de 2016
Adreça: Parc de l’Espanya Industrial – C/ Muntades, 1-5. Barcelona
Telèfon: 93 291 42 52 – 93 291 42 62
Correu electrònic: puntmultimedia@puntmultimedia.org