FACTORY MARKET

DATA

19/11/22

HORARI

Dissabte de 12 a 20 h.

LLOC

LA CLANDESTINA de Poblenou

c/ Pere IV, 483, 08020. BCN

Pablo Adán, en representació de l’IEFC, exposa el seu projecte Ravekulture a l’espai LA CLANDESTINA de Poblenou, en el marc del Factory Market. El 19 de novembre es desenvolupa una jornada on es genera un espai d’expressió que connecta a la comunitat i creadors tant els artistes residents a l’espai com els externs. A més d’exposicions, s’hi poden trobar tallers creatius, música i gastronomia.

Foto: Pablo Adan
Foto: Pablo Adan

RAVEKULTURE

Ravekulture és un projecte que neix de la necessitat de fotografiar l’escena punk actual, el seu esperit i la possibilitat d’un món sense qui ens governi. És un projecte que s’ha anat fent sol. Jo solia ser un participant en aquestes festes i la càmera m’hi acompanyava. Tan sols m’havia de preocupar d’agafar-la de tant en tant i treure’n alguna foto. La mimesi amb l’ambient, la gent i la seva cultura underground ha estat part fonamental per tal de poder capturar des d’un punt de vista proper. Aquest conjunt de fotografies són una aproximació a aquest món il·legal i a l’energia que s’hi respira.

PABLO ADÁN

Barcelona, 1996

Faig fotos d’ençà que tinc sis anys i per a mi la fotografia ho és tot; és la meva forma d’expressió. M’agrada la fotografia de tota mena, tan des d’un punt de vista artístic, com documental i m’adapto fotogràficament a aquells reptes que se’m plantegin pel camí. Em considero fotògraf en tots els sentits i ho estic complementant amb els meus estudis a l’ IEFC.


Factory Market

19/11/22
12 a 20 h

La Clandestina de Poblenou
Carrer Pere IV, 483, 08020, Barcelona

Entrades