INAUGURACIÓ

Dijous 5 d’abril a les 19:00 hores

EXPOSICIÓ

DATES

Del 5 al 28 d’abril de 2018

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 21 h.

Dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 h.

LLOC

Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles:

C/ Comte d’Urgell, 145-147. Barcelona

Sala d’exposicions (Planta -1)

L’IEFC presenta Tan lluny tan a prop, una mostra del Curs d’Especialització en Reportatge Documental de Proximitat, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles

Del 5 al 28 d’abril de 2018, es pot veure, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, l’exposició Tan lluny tan a prop que mostra els projectes de deu alumnes del Curs d’Especialització en Reportatge Documental de Proximitat, impartit per Pau Coll i Edu Ponces (RUIDO Photo).

Inauguració: Dijous 5 d’Abril a les 19:00 h.

Tan lluny tan a prop

Una exposició col·lectiva de reportatge documental sobre tres temes que marquen el nostre entorn immediat: La immigració, l’alcohol i la relació amb els animals.

Vivim en una societat global però també parcel·lada.

A la nostra ciutat, als mateixos carrers on caminem, hi conviuen diferents mons, realitats paral·leles que només coneixem superficialment perquè mai no hem volgut picar a la seva porta o perquè mai ningú ens ha convidat a entrar.

Aquesta exposició és un intent d’explorar tres d’aquests mons propers però sovint ocults. Els alumnes del curs d’especialització de Reportatge Documental de Proximitat han acceptat el repte de treballar en grup per oferir diferents mirades sobre l’estranya relació que mantenim amb els nostres cosins animals, l’omnipresència de les begudes alcohòliques o sobre qui són els immigrants i refugiats que ja són part de la nostra societat. Un viatge cap a tres mons que ens poden semblar llunyans però que són molt a prop nostre.

El curs de Reportatge Documental de Proximitat està impartit per Pau Coll i Edu Ponces (RUIDO Photo), com a equip docent, i en el marc dels Cursos d’Especialització que ofereix l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Autors i autores: Alison Specter, Berta Barnils, Felipe Tobón Martínez, Gian Marco Benedetto, Isaac Berenguer Roigé, Júlia Arnau Allué, Júlia Tuxans Valls, Matías Felipe Calderón González, Osama Farag Elghryani i Oscar Bayona.

Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 145-147 (Planta -1. Sala d’exposicions). Barcelona
Dates: Del 5 al 28 d’abril de 2018.

Inauguració: Dijous 5 d’Abril a les 19 h
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 21 h. Dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 h.