FESTIVAL BFOTO

DATES

Maig i Juny de 2019

VISIONADOS BFOTO

DATES

Dies 7 i 8 de Juny de 2019

LOCALITAT

Barbastro

L’IEFC participa, un cop més, en el Festival BFOTO de Fotografía Emergente, que es celebra en la localitat de Barbastro entre els mesos de maig i juny de 2019.

BFOTO. Festival de Fotografía Emergente Barbastro

El Festival BFOTO en la seva sisena edició integra en la convocatòria Visionados, que es celebra entre el 7 i el 8 de juny, una categoria per a escoles de fotografia; un espai on els alumnes poden intercanviar opinions sobre els seus projectes amb diversos professionals del sector: professors, teòrics, comissaris i galeristes.

L’IEFC hi està convidat per l’organització de BFOTO, facilitant l’estada d’una professora, Joana Matallana, que actua com a visionadora de portfolis, i d’un grup integrat per sis alumnes del Graduat en Fotografia de l’IEFC.

Projectes i alumnat:

Praha 8, Arianne Balleras
Pausa, Marta del Moral
Eixample, Xiangyu Long
Qué és per vosaltres la família?, Anna Munujos
The World to Come, Laura Rasal
Polaridad, Laura Vilches

Marta del Moral ha resultat guanyadora de la Beca Visionados-Escuelas, consistent en una dotació de 500 euros destinada a la producció d’una obra a exposar en la propera edició festival BFOTO. A més a més, Laura Vilchez ha quedat finalista en la mateixa convocatòria.


Part dels alumnes seleccionats són els mateixos que van participar a l’UtopiaMarkets Photo, amb la finalitat d’oferir-los l’experiència de la  realització d’un projecte fotogràfic (IEFC), vendre l’obra (Utopia) i defensar-la segons criteris (BFoto).

A més, les alumnes del Graduat en Fotografia, Dulce Rivera i Georgina Roig, assisteixen als Visionados de manera independent, i Llorenç Raich, professor de l’IEFC, ha estat convidat a títol personal com a visionador de portfolis i jurat.