FESTIVAL REVELA’T

DATES

Del 7 al 16 de Juny de 2019

LLOC

Vilassar de Dalt

Festival Revela't 2019

El festival Revela’T neix a Vilassar de Dalt el 2013 i es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània.

Un any més, l’IEFC participa al Festival Internacional de fotografia analògica Revela’T. En aquesta setena edició el festival ha escollit el lema Klaatu Barada Nikto i pretén estimular projectes fotogràfics que reflecteixin la complexa relació de l’ésser humà amb el planeta i ens planteja dues preguntes molt concretes: Per què mereixeríem ser destruïts? o Per què mereixeríem salvar-nos?

Participació de l’IEFC

Exposició Albiraments

Del 7 al 16 de Juny de 2019

Albirar, veure de lluny (alguna cosa) sense distingir-la bé.

Albiraments presenta allò que no podem, o no volem, distingir bé amb la vista ni amb la imaginació. És el que fem amb els grans temes de la vida o de la història com la fi del món o els ovnis…

L’IEFC presenta els següents projectes:

  • Javier de Benito, que albira el cel a Sota la Lluna.
  • Francisca Núñez, que s’albira en els autorretrats de rem non rem.
  • Ramsés Rodríguez, que albira la mort a Punto de cruz.
  • Marta Szewczyk, que albira paisatges atemporals a Terra ignota.
  • Carles Viola, que albira la infància a Disnea.

Comissariat: Joan Teixidor

Les autores i autors han estat o estan sent formats a l’IEFC. Totes les fotografies exposades son còpies a la gelatina de plata del negatiu original.

Market fotogràfic d’autor i Fira Comercial

Dissabte 8 i diumenge 9 de Juny de 2019 (Parc de Can Rafart)

Un grup d’alumnes del Graduat en Fotografia de l’IEFC, que tenen com un dels seus principis la utilització de materials fotogràfics analògics i químics, disposen d’un espai cedit per l’IEFC amb la finalitat de posar a la venda o intercanviar les seves obres fotogràfiques.

Dia Estrella

Dissabte 15 de Juny de 2019 (Antiga Fàbrica Estrella Damm)

La jornada té una programació única al voltant del fotollibre i d’altres formats (horari d’11 a 21 h), amb una taula informativa i amb obra argèntica a la venda (els autors són o han estat alumnes de l’IEFC), i també amb una demostració d’aiguagrames amb Joan Teixidor, Coordinador d’Afers Argèntics a l’IEFC.