EXPOSICIÓ

DATES

11/12/23 al 15/12/23

HORARI

Dilluns a divendres de 9 a 21 h

LLOC

IEFC

c/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte E. Industrial). BCN

Cartell exposició Fotografia i IA

Coincidint amb la setmana de La Marató de TV3 l’IEFC acollirà una iniciativa solidària de la Clínica de fertilitat Fertilab amb la col·laboració de dreiBlau.

Una exposició solidària sota el títol Fotografia i IA, un binomi creatiu i solidari. Una nova perspectiva sobre la salut sexual i reproductiva a través de la fusió entre la fotografia i la intel·ligència artificial. Sota aquest lema, els fotògrafs participants han creat 21 díptics formats per una fotografia de base que ofereix els continguts formals i argumentals per tal d’idear una imatge generada amb intel·ligència artificial.

 


Amb la finalitat de recollir fons per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Salut sexual i reproductiva, les obres es posaran a la venda. El que s’ingressi de la venda serà 100% a benefici de La Marató, és una compra 100% solidària, sense cap benefici per als artistes ni els organitzadors.

Totes les obres tindran el mateix preu, 100€. Hi haurà una oferta especial en cas d’adquirir un díptic d’una mateixa autoria. La compra es podrà realitzar directament a l’IEFC.

La inauguració serà el dilluns 11 de desembre a les 19 h i l’exposició estarà oberta fins el 15 de desembre, el temps que també estarà disponible la venda d’obres.

L’IEFC, com a entitat de servei públic, s’afegeix a aquesta iniciativa solidària d’una entitat, com la Fundació La Marató de TV3, que any darrera d’any a mostrar la seva constància en donar suport a la investigació sobre aspectes de la salut.