EXPOSICIÓ

DATES

Del 9 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020

(Tancat del 24 de desembre al 6 de gener)

HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.

LLOC

IEFC: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona

INAUGURACIÓ

DIA I HORA

Dilluns 9 de desembre a les 19:00 h.

Amb la presència dels fotògrafs

El dilluns 9 de desembre de 2019, a les 19 h s’inaugura l’exposició Fotoperiodistes DRETS per la informació, que es pot veure fins al 10 de gener de 2020 a les sales d’exposició de l’IEFC.

Exposició col·lectiva en defensa del DRET a la informació.

Foto: Oriol Roura
Foto: Oriol Roura

Des de l’IEFC volem mostrar tot el nostre suport als fotoperiodistes que treballen al nostre país per cobrir l’actualitat.

Per aquest motiu, condemnem totes les agressions i detencions que ha patit el col·lectiu de periodistes i demanem que es faciliti la feina a tota la premsa per garantir el dret a la informació de la ciutadania.

És per això que des de l’IEFC hem organitzat una exposició col·lectiva amb un recull d’imatges de fotoperiodistes que s’hi han format o bé que hi estan en període de formació, i que han documentat el que ha succeït a partir del 14-O a conseqüència de la sentència del procés. Donant valor a la seva feina és com demostrem la importància de la professió i la necessitat de defensar el seu treball.

Cap més agressió i més respecte al dret a la informació!

Foto: Cristina Calderer
Foto: Cristina Calderer

Tenint en compte que, al llarg dels anys, una part important dels professionals del sector han passat per l’IEFC, aprofitem aquest tret comú per mostrar la seva feina i afegir també la dels que s’hi estan formant. En aquest cas, hem incorporat fotografies dels estudiants del Curs d’Especialització en Fotoperiodisme perquè defensant el present també pensem en el futur.

Foto: Daniel Roca
Foto: Daniel Roca

Fotògrafs autors de les imatges:

Sergi Alcàzar, Mireia Arso, Oscar Bayona, Gian Marco Benedetto, Cristina Calderer, Bernat Cedó, Mireia Comas, Adrià Costa, Freddy Davies, Joaquim Domingo, Enric Estévez, Daniel Ferrer, Àngel García, Isidre García, Rubén González, Santi Iglesias, Gorka Leiza, Miguel López Mallach, Gerard Martí, Marc Martí, Joan Mateu, Àngel Monlleó, Carles Palacio, Juanjo Pérez, Aram Prats, Marc Puig, Elisenda Pons, Catarina Rafaela Rodrigues, David Redondo, Aniol Resclosa, Joan Reyes, Marc Reyes, David Rico, Daniel Roca, Oriol Roura, Paula Roque, Sarai Rua, Sergi Rugrand, Dídac Salau, Àngela Silva, Pere Tordera, Pere Virgili i Zowy Voeten.


Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.
Dates: del 9 de desembre al 10 de gener de 2020
* Tancat del 24 de desembre al 6 de gener.

Acte d’inauguració: Dilluns 9 de desembre de 2019, a les 19:00 h.
Amb la presència dels fotògrafs.