EXPOSICIÓ

DATES

27/04/24 al 26/05/24

LLOC

Ex sede ACI

Via Angelo Secchi 3/C, 08031, Reggio Emilia

HORARI

Dissabte i diumenge, 10 a 13 h i de 13 a 19 h

La ciutat aprofita el clima cultural d’aquest dies per vestir-se de fotografia. El Circuit OFF representa la veritable identitat de Reggio Emilia, participativa, independent i voluntària. Inspirada pel títol d’aquesta edició de la Fotografia Europea 2024 La Natura ama nascondersi fotògrafs i aficionats ocupen el centre història, la ciutat i la província amb exposicions i esdeveniments relacionats amb la fotografia.

Deu alumnes del Graduat en Fotografia de l’IEFC han establert unes correspondències fotogràfiques amb els alumnes de Audiovisivo e Multimediale del Liceo Artistico Chierici.

Alumnes IEFC: Filippe Santos Correira, Maria del Mar Isern, Laura Boronat, Sol Polo Lorite, Elisa de Stermich, Nina Carné, Mireia Serra Puntí, Michelle Caceres, Paula Pacheco i Alex Lumbreras.

Alumnes Liceo Artístico Chierici: Donato Silletti, Chiara Paterlini, Margherita Russo, Laura Lengo, Anita Marie Sposito, Alessandra Benevelli, Giulia Chiesi, Kristina Capizzi, Alessandri Eleonori i Francesca Pia Accardo.


In Plain Sight, The hidden symphoy of nature

A quilòmetres de distància, els alumnes del Audiovisual and Multimedia Department of the Gaetano Chierici Art School in Reggio Emilia i de l’IEFC de Barcelona utilitzen el mitjà fotogràfic per construir un diàleg al voltant de la natura i el que evoca. L’exposició, composta per 20 obres fotogràfiques, ofereix un viatge íntim a les visions individuals de la temàtica natural.

Partint de les imatges dels alumnes del Liceo Chierici, comença una vibrant narració compartida amb els alumnes de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya que continuen el viatge visual amb llums, perspectives, detalls preciosos, llampecs, joies, paisatges i la gràcia dels cossos que poblen el món natural.

Per: Arianna Lerussi, Loredana Lo Fiego, Josep Maria de Llobet i Joana Matallana.

Informació de l’exposició
27/04/24 al 26/05/24
Ex sede ACI, Via Angelo Secchi 3/C, 08031, Reggio Emilia
Dissabte i diumenge, de 10 a  13 i de 15 a 19 h