FESTIVAL REVELA’T 2020

DATES

Del 25 de setembre al 12 d’octubre de 2020

LLOC

Fàbrica Cal Garbat

Adreça: C/ Balears, 12. Vilassar de Dalt

Festival Revela’T 2020
Del 25 de setembre al 12 d’octubre de 2020, es pot veure a la Fàbrica Cal Garbat, de Vilassar de Dalt, l’exposició Humà, molt humà; que mostra els treballs de Júlia Ayala, Ibai Cobo i Aitor Rodero, en el marc del Festival Revela’t.

El lema del Festival Revela’t 2020 és Humanity, a Portrait of the Present, coincidint amb el 65è aniversari de l’exposició The Family Of Man, comissariada per Edward Steichen, prenent aquesta icònica exposició com a leitmotiv per a la vuitena edició.

Humà, molt humà

Les aproximacions fotogràfiques a la identitat personal i a l’entorn més proper que han creat aquests tres autors, en formació a l’IEFC, proposen establir una relació silenciosa, directa i potser intensa amb l’observador.

Mitjançant el retrat i l’autorretrat, el seu portrait of the present, Júlia Ayala, Ibai Cobo i Aitor Rodero, amb les respectives sèries 4rt 1a, L’antítesi de l’absolut i Gràcies per compartir el teu odi mostren el resultat de la seva exploració interna i externa, amb temàtiques personals i universals sustingudes en fotos de carnet, el retorn a la casa d’origen i la presència d’una perillosa emoció humana que sovint passa desaparcebuda.

Comissariat: Joan Teixidor, Coordinador d’Afers Argèntics de l’IEFC
Organització: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC)