INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES

Del 31 de Maig al 20 de Juliol de 2019

LOCALITZACIÓ

CEM Colom

C/ la Rambla, 18 – Barcelona

INAUGURACIÓ

Divendres 31 de Maig a les 19:00 h

El divendres 31 de maig, a les 19:00 h, s’inaugura l’exposició Impacte, que es pot visitar fins al 20 de juliol de 2019 al CEM Colom de Barcelona.

Impacte

Impacte és igual a esport i esport és igual a impacte: el del tennista colpejant la bola, l’impacte de cada pas de l’atleta contra el sòl, la desafortunada caiguda del ciclista, el xut dur del futbolista, el del cotxe contra el guarda-rail, l’aterratge del pilot de moto contra el terra, el colpeig de la pilota contra el cèrcol, el so del travesser de la porteria de waterpolo quan un míssil s’hi estavella…

Impactes, impactes i més impactes suposen per a un fotògraf esportiu fotos, fotos i més fotos. Fotos d’esport, fotos per admirar, per gaudir, per recordar. Fotos impactants també…

Aquesta mostra fotogràfica recull els millors treballs dels alumnes del Curs de Fotografia Esportiva impartit a l’IEFC durant l’exercici 2018-2019. Són composicions pensades, treballades i aconseguides per uns autors novells que mostren unes aptituds acords al nivell dels millors professionals i que sintetitzen que la formació adquirida després de diversos mesos d’estudi els obre les portes del futur.

Bagu Blanco

Professor del Curs d’Especialització en Fotografia Esportiva de l’IEFC.


Autors:

Alumnes del Curs d’Especialització en Fotografia Esportiva:

Borja Viz, Carla Sampere, Eric Panadés, Francisco Jover, José Enrique Espinoza, Marc Elvira, Mario Gascón, Marta Leal, Marta Moreno, Oriol Patao, Oriol Rodríguez, Raquel Garcia Lorente, Roger Salanova, Sergi Campdelacreu, Víctor Urrea i Xavi Tamurejo.


CEM Colom

Adreça: C/ la Rambla, 18 – Barcelona
Telèfon: 933 023 295
Dates: Del 31 de Maig al 20 de Juliol de 2019