JORNADES DONES I CREATIVITAT

XERRADA. El llindar invisible. Fronteres entre tècnica i creativitat en els oficis audiovisuals.

Dijous 5 de març de 2020 (18:00 h)

PROJECCIÓ. Creativitat i diversitat, sumant mirades. Mostra d’obres audiovisuals.

Dijous 5 de març de 2020 (19:45 h)

LLOC

Arts Santa Mònica (Sala d’Actes):
La Rambla, 7. Barcelona

Activitat oberta a tothom i gratuïta amb aforament limitat

El Dijous 5 de març de 2020 té lloc al centre Arts Santa Mònica el passi d’obres audiovisuals Creativitat i diversitat, sumant mirades dins del marc de les Jornades Dones i Creativitat, on participen alumnes i exalumnes de l’IEFC. La projecció es fa a les 19:45 h, després de la taula rodona El llindar invisible. Fronteres entre tècnica i creativitat en els oficis audiovisuals, amb Yolanda Olmos, Núria Roldòs, Alba Cros i Alejandra Molina, conduïda per Elisabet Prandi (professora de l’IEFC).

Creativitat i diversitat, sumant mirades 

(Mostra d’obres audiovisuals)
Dijous 5 de març de 2020 – 19:45 h.

Aquesta selecció d’obres audiovisuals mostra la feina de les participants a la xerrada de la primera part de la jornada i també treballs d’altres joves creadores, donant a conèixer la gran creativitat, diversitat d’estils i propostes que existeixen actualment en el panorama audiovisual més enllà dels circuits clàssics i convencionals de creació i d’exhibició.

Autores participants: Elena Figueras, Ariadna Mora, Cecilia Montobbio, Mariona Dalmau, Paula Roque, Anna Xifra, Raquel Galo, Sandra Ramos, Patricia Alcón, Bruna Pujadas, Paula Ros, Mercedes González i Joana Matallana.

El llindar invisible. Fronteres entre tècnica i creativitat en els oficis audiovisuals

(Xerrada)
Dijous 5 de març de 2020 – 18:00 h.

Xerrada amb Yolanda Olmos, Inés Tarradellas, Alba Cros i Alejandra Molina, conduïda per Elisabet Prandi.

Les participants ens apropen als seus particulars processos de creació com a productores, dissenyadores de so i directores de fotografia. També ens parlen de la seva vessant com a directores i codirectores i de com compaginen la tècnica amb la creativitat.

Yolanda Olmos presenta el col·lectiu Dones Visuals, que acaba de rebre el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria Audiovisual, i Nuria Roldós presenta el col·lectiu Directoras de fotografía.

Jornades Dones i Creativitat

L’Arts Santa Mònica torna a organitzar les jornades Dones i Creativitat dins la setmana del 8 de març, Dia Internacional de les Dones; convidant a professionals de diversos àmbits de les arts i la creació, per participar en xerrades, presentacions i accions multidisciplinars amb el mateix esperit que l’any anterior. Aquest no és altre que posar en valor la necessitat de l’art i la creativitat per sustentar la vida mateixa de totes les que hi som i recuperar la memòria històrica de totes aquelles que han estat abans, amb la responsabilitat d’obrir canals on les veus i les mirades pròpies d’aquelles que han d’arribar trobin xarxes on créixer i crear, i tota aquesta riquesa i pluralitat plena d’imaginació i originalitat obtingui ressò.

Organitza i produeix:
Arts Santa Mònica

Col·labora:
IEFC


Arts Santa Mònica

La Rambla, 7. Barcelona. (Sala d’Actes)
Activitats obertes a tothom i gratuïtes amb aforament limitat