Del 12 al 30 de juny de 2017, l’Institut acull l’exposició de les obres premiades i finalistes del concurs Premios LUX 2016.

L’extensió de la mostra ocupa les tres sales d’exposicions de l’IEFC.

La inauguració de l’exposició és el dilluns 12 de juny a les 19:30 hores.

Àlbum de fotos de Facebook: Inauguració de l’exposició dels Premis LUX 2016

Aquests premis i l’exposició, estan organitzats per l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España).

A aquest certamen s’hi han presentat 234 fotògrafs amb un total de 605 obres i 1.666 fotografies en les diferents categories: Publicitat, Moda i bellesa, Bodegó, Industrial, Arquitectura i Interiorisme, Projecte personal, Retrat, Reportatge social, Reportatge documental, Paisatge i natura, a més a més de la categoria Júnior.

En aquesta edició, l’alumne de l’IEFC Daniel Iglesias Jäckle ha rebut, en la categoria Júnior, una menció pel seu treball Furnishing. Així mateix, han estat premiats dos professionals que va cursar els seus estudis de fotografia a l’IEFC: Irene Bel, que ha rebut el LUX d’Or en la categoria de Retrat, i Kiku Piñol, que ha rebut el LUX de Bronze també en la categoria de Retrat.

Els Premios LUX es celebren anualment des de 1993. Els fotògrafs professionals troben en aquest certamen un important aparador i reconeixement per a les seves creacions, gràcies al ressò que obtenen aquests guardons i a la difusió que assoleixen.

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (dins el recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Dates: Del 12 al 30 de juny de 2017
Horari: De dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 h