EXPOSICIÓ A CAN BISA

ADREÇA

C/ Montserrat, 8. Vilassar de Mar

DATES

Del 4 de novembre al 10 de desembre de 2017

HORARI

Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h.

L’IEFC presenta l’exposició Dia a dia del fotoperiodista Pere Virgili, a l’espai Can Bisa de Vilassar de Mar; un recull d’imatges significatives de la feina dels darrers anys i que mostra el repte quotidià per trobar un equilibri entre la imatge informativa i la mirada personal.

La present selecció ens permet contemplar amb una dimensió diferent a la del mitjà imprès, i amb una perspectiva conjunta, la singular visió de Pere Virgili. Instantànies i retrats, són el dia a dia de molts fotoperiodistes i, per aquest motiu, aquesta exposició també és un homenatge a tots ells; però l’enfocament personal és únic i és a través de la selecció on descobrirem la mirada reposada i respectuosa de Pere Virgili que cerca mostrar allò que ell mateix defineix com el que no es veu.

El recull de fotografies que es pot contemplar a Can Bisa s’inicia amb la seva col·laboració al Diari Ara i finalitza el mes de febrer de 2017, en motiu de la mostra que es va presentar a l’IEFC, durant els mesos de març i abril d’aquest any.

L’exposició es pot visitar del 4 de novembre al 10 de desembre de 2017.

S’inaugura el 18 de novembre, a les 18 h, amb la presència de Pere Virgili i Eduard Bertran, director de l’IEFC.

Partner Tecnològic: Canon