EXPOSICIÓ

DATES

Del 12 de maig al 12 de juny de 2022

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 21 h.

LLOC

IEFC

C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona

L’IEFC acull l’exposició col·lectiva Mirades darrere de la càmera, composta per obres de Flor, Guillem, Pol, Álex, Pancho, Víctor, Carles i Vicente, joves amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que, a través de la fotografia, comuniquen i expressen els seus punts de vista sobre la realitat, les relacions humanes i el seu món interior.

Les fotografies sorgeixen dels tallers setmanals de fotografia organitzats per la Fundació Friends. A les diferents sessions se’ls ofereixen recursos i coneixements perquè, a través dels mòbils, adquireixin tècniques fotogràfiques i principis de composició visual per ser aplicats a les diferents sortides de pràctiques.


Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya
Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona. Sala El Balcó.
Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h.
Dates: 12 de maig al 12 de juny de 2022.

Inauguració 12 de maig de 19 h.


Activitat complementària
Xerrada: Mites i realitat sobre les persones amb autisme.
Impartida per Ana, Joe, Adrián, Ada i Sonia, joves amb autisme de la Fundació Friends amb la intenció de desmuntar els mites que hi ha al voltant d’aquest trastorn neurològic.
Lloc: IEFC. Sala Steichen.
Data: 24 de maig del 2022 a les 19 h.

Entrada lliure segons aforament.

Fundació Friends

La Fundació Friends és una organització sense ànim de lucre creada a l’any 2004 per donar suport a joves i adults amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Ofereix serveis i un entorn on fer amics, estudiar i tenir oportunitats laborals amb l’objectiu final que les persones amb aquesta condició tinguin una vida autònoma, satisfactòria i integrada a la societat.

Facebook Fundació Friends ASPERGER
Twitter Fundació Friends ASPERGER
Instagram Fundació Friends APERGER
Youtube Fundació Friends ASPERGER