MOSTRA DE JOVES CREADORS

DATA

Del 14 al 27 de març de 2019

LLOC

Espai Jove Boca Nord

C/ Agudells, 37-45. Barcelona

L’IEFC ha estat convidat, un cop més, a participar en la Mostra de Joves Creadors (MJC) organitzada per l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals) de Barcelona a l’Espai Jove Boca Nord.

Sota el títol de Natural/ment, alumnes del Graduat en Fotografia de l’IEFC exposen els treballs que han realitzat sota el fil conductor que aquest any proposa la MJC: El jardí de les arts, una crida per la conservació del medi ambient. A partir d’un futur utòpic, on el reciclatge s’haurà imposat a la filosofia de l’emprar i llençar i l’obsolescència programada, aquesta edició de la MJC està dins un marc on es representa una reserva natural del nostre planeta. Un lloc on les arts i la conscienciació per un desenvolupament sostenible avancin agafats de la mà.

Espai Jove Boca Nord

Adreça: C/ Agudells, 37-45. Barcelona
Dates: Del 14 al 27 de març de 2019

Natural/ment

Natural/ment és un conjunt de sèries i relats fotogràfics que des de la creació plantegen la necessitat de recercar un equilibri entre allò que ens envolta de l’espai natural com de l’urbà, i de com els objectes que en ells s’integren requereixen ser registrats per ser reflexionats.

Obres i autories

Your Choice, Gala Espín Arroyo
Vertedero, Guillem Batalla Villafafila
Espais ja habitats, Jose Luis Iranzo Abellán
Vides paral·leles, Marina Cardona
Refugi, Mireia Rosa
Alma eterna, Oriol Gené Rebull
Gea, Ruth Bleking
Integración, Taya Dudkina
Ecologia del jo, Xavier Canal