OLOT-FOTOGRAFIA

DATES

Del 27 de juliol al 25 d’agost de 2018

LLOC

Olot (diferents localitzacions)

PROGRAMACIÓ

Exposicions: del 27 de juliol al 25 d’agost

Actes i tallers: cap de setmana del 27 al 29 de juliol i cap de setmana del 24 al 26 d’agost

MÉS INFORMACIÓ

olotfotografia.cat

L’IEFC col·labora amb XIII Biennal Olot-fotografia 2018. Mostra Internacional de Fotografia, que es celebra del 27 de juliol al 26 d’agost de 2018 a Olot.

En la mostra s’hi poden veure una quarantena d’exposicions fotogràfiques i s’organitzen diferents actes com xerrades i tallers.

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter biernnal, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

L’IEFC col·labora en l’organització del festival, i pel seu compte també hi participen diversos professors i alumnes de l’IEFC:

  • Joan Ribó i Foguet i Miquel Arnal, professors de l’IEFC, participen com a jurat en els Visionats dels finalistes de la beca Olot Fotografia 2019. I Eva Lorente, també professora de l’IEFC, forma part del jurat dels Premis que es donen als participants de la biennal.
  • Ramsés Rodríguez, alumne de l’IEFC, i Míriam CorreaSandra VerdugoMiquel Solanellas i Francesc Mas, exalumnes de l’IEFC, exposen les seves obres dins del festival.

En aquesta edició s’entrega per primer cop el Premi Miquel Galmes, en honor al que va ser el fundador i president de l’IEFC.