EXPOSICIÓ

DATES

Del 16 d’abril al 19 de juny de 2022

HORARI

Coincidint amb les diferents activitats programades del cap de setmana.

LLOC

Monestir de Sant Llorenç:

Pujada, Carrer a Sant Llorenç, s/n, 08694 Guardiola de Berguedà, Barcelona

L’IEFC presenta dues exposicions  al Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà, fruit de l’acord de col·laboració amb Civitas Cultura. Les exposicions formen part de la programació de primavera amb un conjunt d’activitats que comencen el 16 d’abril a l’espai del mateix monestir i que cada cap de setmana ens apropen a la cultura.

Araquè Araqui

És originàriament un projecte de fotografia de paisatge resignificat per a pintar sobre les peces, permetent així l’aparició d’un diàleg entre els dos mitjans.

La sèrie vol ser una reflexió sobre la manera en la qual entenem un espai i la subjectivitat inherent del mateix acte de percebre. L’exercici de projecció, els efectes del subconscient i la poca fiabilitat de la memòria són diversos aspectes del que acaba sent una reivindicació de l’individu  i les seves emocions en un gènere que tradicionalment ha perseguit la tècnica i l’objectivitat.

Pau Vendrell

Arrels

 

En l’exposició presento el meu lloc de desconnexió que es troba a pocs minuts de casa meva. Hi vaig quan les coses no van bé, quan la frustració em domina, el cap em va més ràpid del que hauria i no trobo cap escapatòria. En aquets moments el bosc és silenci, només envaït pel cant dels ocells i les meves passes.

Segueixo el camí i m’endinso. A cada pas em calmo i observo el meu entorn. Hi trobo part de la naturalesa destrossada, seca i morta. M’adono que no només jo em sento així. Entenc l’estat de la natura i connecto amb les seves formes i textures, a la vegada que ella em comprèn a mi.

El que sento ho plasmo en les fotografies en les que he volgut experimentar amb el procés de la cianotípia, una manera de treballar la imatge. Vaig veure que aquesta era una bona oportunitat per associar el color blau al sentiment de tristesa, apropant-me a la pintura.

Lara Castañeda Zambrano

Monestir de Sant Llorenç

Adreça: Pujada, Carrer a Sant Llorenç, s/n, 08694 Guardiola de Berguedà, Barcelona
Dates: Del 16 d’abril al 19 de juny de 2022.
Horari:

Horaris visita coincidint amb les diferents activitats programades del cap de setmana