XERRADA

DATA

Dimecres 4 de març de 2020 (a les 19:00 h)

LLOC

IEFC (Espai Nadar):
C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Sebastián Szyd ofereix una xerrada a l’IEFC sota el títol La mirada y el horizonte, un testimoni personal sobre el seu recorregut vital com a ésser humà i la seva trajectòria artística com a autor.

Data: dimecres 4 de març de 2020, a les 19 h.
Lloc: IEFC (Espai Nadar): C / Comte d’Urgell, 187 (Recinte Escola Industrial). Barcelona
Entrada lliure fins a completar aforament.

La mirada y el horizonte

Cada proyecto artístico que abordamos nos implica estar en el presente, escuchar su voz, resonar y estar abiertos, elegir las herramientas con las cuales podamos transducir la experiencia vital en materia. Una imagen puede ser un principio, una totalidad, un signo de interrogación, una forma de brindar el corazón, una oportunidad de encontrarnos con el mundo. La charla intenta compartir las preguntas, que son muchas más que las respuestas, de un peregrinar de 25 años en el ámbito de la fotografía y el arte en general.

Sebastián Szyd

Projectes:
Presencias
El árbol sagrado
América
Ofrenda


Sebastián Szyd

Sebastián Szyd

Sebastián Szyd inicia una sèrie de viatges al voltant del món als 19 anys, els quals es configuren com a motor de les seves recerques estètiques i espirituals. Els seus projectes, que prenen com a punts de referència Llatinoamèrica i Orient, es desenvolupen per camins visuals, instal·latius i sonors.

Ha rebut, entre altres distincions, la Beca John Simon Guggenheim Memorial Foundation i la Beca del Fondo Nacional de las Artes.

Els seus treballs han estat publicats en diferents formats, entre els quals es destaquen les seves monografies América, publicada per La Azotea Editorial Fotográfica, i Ofrenda, publicada per Antennae Collection.

L’obra de Sebastián ha estat exposada de manera individual i col·lectiva en nombroses oportunitats, i integra col·leccions, tant públiques (Museo Nacional de Bellas Artes de Argentina, The Museum of Fine Arts of Houston) com privades a Amèrica Llatina, Europa, els EUA, i el Japó.