EXPOSICIÓ

DATES

Del 18 de març al 2 de maig de 2021

HORARI

De dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 i de 16:30 a 20:30 h.

Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30 h.

Diumenges tancat

LLOC

Sala Abacus:

C/ de la Torre, 6. Sant Cugat del Vallès

Del 18 de març al 2 de maig de 2021, es pot veure, a la Sala Abacus de Sant Cugat del Vallès, en el marc del Festival Lumínic, l’exposició Shaktipat de Gisela Riu Montes.

Shaktipat

Shaktipat, o toc d’energia, representa la part fosca de l’ésser humà on tots transitem; el procés de tornar-nos la llum i tornar a ser: l’expansió.

Transmeto la part del subconscient, la foscor que alberguem en aquells moments difícils que ens fan submergir en el més fosc de la nostra ment i que, certament, un cop allà és molt difícil sortir, però no impossible, com així narren les meves imatges: el despertar, la il·luminació, l’estat superior de l’ésser humà, la Pau, la tranquil·litat i l’harmonia.

Una batalla interna que tot ésser experimenta a la seva vida: qui som?, a on anem?, què fem en aquest planeta tan estrany i, alhora, tan comú?
Shaktipat convida a la reflexió sobre el món interior que habita en tots nosaltres.

En el silenci del nostre pensament trobem un món totalment nou, ple d’enigmes i de portes encara sense obrir. La naturalesa i l’ésser humà; dos éssers vius connectats des del naixement fins a la mort, dos éssers que tenen la màgia que només veuen els que volen veure.

L’univers d’allò místic que s’amaga després del vel d’allò quotidià.

Atreveix-te a coneixe’t, atreveix-te a conèixer.

Hija de las tormentas (Gisela Riu Montes)

Foto: Gisela Riu Montes
Foto: Gisela Riu Montes

Hija de las tormentas (Gisela Riu Montes)

Encara no havia trobat la meva vocació, fins que em vaig comprar una càmera i vaig començar els meus estudis fotogràfics a l’IEFC, el 2017. Amb la fotografia se’m va obrir un nou món davant dels meus ulls; per fi vaig poder treure una part de mi a l’exterior. La fotografia ha sigut un mètode per expressar els meus pensaments i sentiments.

He pogut compartir les meves fotografies en diferents exposicions. La primera va ser al Festival d’Art Contemporani Stripart, posteriorment, al centre Cívic Matas i Ramis i a la convocatòria El Projector, de Foto Colectania, on vaig guanyar un premi atorgat per Fujifilm.

Foto: Gisela Riu Montes
Foto: Gisela Riu Montes

Shaktipat és treball guanyador a El Projector de Foto Colectania i produït amb la col·laboració de Fujifilm.

Espai Sala Abacus

Adreça: Carrer de la Torre, 6 (al costat del Monestir). Sant Cugat del Vallès
Dates: Del 18 de març al 2 de maig de 2021
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 i de 16:30 a 20:30 h.
Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30 h.
Diumenges tancat