EXPOSICIÓ

DATES

Del 14 al 27 de maig de 2021

HORARI

De dilluns a divendres de 8:00 a 21:00 h

Dissabtes de 10:00 a 14:00 h

LLOC

Centre Cívic Parc Sandaru:

C/ Buenaventura Muñoz, 21. Barcelona

Del 14 al 27 de maig de 2021, es pot veure l’exposició Vigor de Sílvia Isach, al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona.

Aquesta exposició és fruit de la col·laboració de El Dorado Sociedad Flamenca Barcelonesa amb el Curs d’Especialització en Música i arts escèniques impartit a l’IEFC pel fotògraf Jordi Vidal. A més a més, està comissariada per Lourdes Delgado, també  professora de l’IEFC.

Vigor és una mirada captivada per la força expressiva del flamenc. Les imatges que formen l’exposició posen en valor la intensitat i la comunicació gestual d’aquest Art. Ens trobem davant una manifestació visual de la vivència personal d’Isach seduïda per la potència del cant, del ball i del toc interpretat per alguns artistes que han passat pel Sandaru. Són fotografies que mostren el poder visual resultant de contemplar, sentir i congelar l’emoció amb pinzellades corporals del moviment que parla de l’acció i dels sentiments transmesos.

Foto: Sílvia Isach
Foto: Sílvia Isach

Sílvia Isach

L’entusiasme per la imatge i la música ha estat la força impulsora de la seva professió des de petita. A Isach li fascina congelar el moment decisiu amb una mirada personal que busca transmetre l’essència de les persones amb expressivitat i contundència visual.

L’any 2008, es va llicenciar en Belles arts en l’especialitat d’Imatge a la Universitat de Barcelona i, l’any 2020, va cursar l’especialització en Música i Arts Escèniques a l’IEFC. Ha treballat en diferents camps fotogràfics com són el reportatge social i la fotografia d’estudi i, en els últims anys, s’ha especialitzat en els esdeveniments culturals i empresarials, els espectacles i el retrat.

Combina el seu treball professional amb la docència i la fotografia d’autor. Ha realitzat exposicions individuals amb l’obra Catarsi (2019) i L’altre costat d’allò visible (2008), ha participat en biennals col·lectives com la Biennal d’Art Riudebitlles i la Biennal Internacional de Fotografia Olot, i ha estat guardonada en certàmens fotogràfics com la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021 i el Concurs Patrimoni Cultural Vilanoví 2009.

Foto: Sílvia Isach
Foto: Sílvia Isach

Centre Cívic Parc Sandaru

Adreça: C/ Buenaventura Muñoz, 21. Barcelona
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h
Dates: del 14 al 27 de maig de 2021