INAUGURACIÓ

29/03/23 a les 19 h

EXPOSICIÓ

DATES

29/03/23 al 05/05/23

HORARI

Dilluns a divendres de 9 a 21 h.

LLOC

IEFC

c/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte E. Industrial). BCN

Tres anys com alumne i vint-i-un com a docent en el tractament digital de la imatge, aquí a l’IEFC, em porten finalment a voler exposar una vessant de la meva obra. Aquesta és poc coneguda per la majoria dels companys i alumnes que em coneixen i que representa el pol oposat al tractament digital. Em refereixo a la tècnica artística del collage.

És una exposició on mostraré un recull de collages de tisores i cola, tal com es feia abans de l’aparició del Photoshop. Aquests van des de l’època del 1975, quan vaig començar a fer els primers, fins al dia d’avui. El que té de bo l’exposició és que podreu veure els originals autèntics amb els seus retalls i les seves curiositats. He entrat en una nova època, on he deixat una mica de banda els píxels de la imatge digital i he tornat als meus orígens de creació gràfica tradicional.

Tot comença per triar aquelles imatges que et diuen alguna cosa, tot pensant en el possible muntatge posterior. Després de la tria, cal fer el retall, buscar un fons adient que mantingui tema de les proporcions, llums, colors, perspectiva, mida i altres aspectes que facin una bona integració de les imatges. La meva intenció és que els meus collages diguin alguna cosa, sigui a nivell gràfic, estètic o conceptual, i que per si sols siguin capaços de copsar l’atenció de qui els està mirant.

Foto: Ramon Bulllich
Foto: Ramon Bulllich

Sobre l’exposició
 29/03/23 al 05/05/23
Inauguració, 29/03/23 a les 19h
Amb presència de l’autor.


Ramon Bullich

He estat preparant una petita i divertida autobiografia de la meva vida, explicada en un joc de cartes. Des del dia 1 de març fins al 29 de març ho estic penjant al meu Instagram.

Per qui tingui la curiositat de veure-la, tan sols clicant l’enllaç que us deixo a baix, us redirigirà a la primera carta. També hi podreu veure uns 250 arxius que reflecteixen una miqueta la meva obra gràfica i plàstica.
Primera carta.

Pels que no teniu compte a Intagram, una manera per poder accedir-hi és si aneu al navegador d’internet que utilitzeu normalment i poseu rbs59. Us sortirà el primer, un enllaç que diu:
@rbs59

Si us demana descarregar l’app d’Instagram, seleccioneu l’opció “ahora no” i podreu navegar per tot el contingut del meu espai, sense necessitat d’estar registrat.