VISIONAT

DATA

Dijous 4 de Març de 2021 (de 10:00 a 13:30 h)

Visionat Online

El dijous 4 de març de 2021, cinc autories formades i graduades a l’IEFC participen en un visionat on poden mostrar la seva obra davant quatre professionals de reconegut prestigi, dins el projecte KBr Flama.

KBr Flama és un projecte que sorgeix de l’estreta col·laboració entre el centre de fotografia KBr i quatre institucions barcelonines compromeses amb la docència i els estudis de fotografia: ELISAVA, GRISART, IDEP i IEFC.

Fruit d’aquesta col·laboració i de l’interès mutu en poder oferir un entorn de visibilitat i oportunitat a les noves generacions de fotògrafs, sorgeix la idea d’una exposició anual d’autories sortides d’aquestes escoles al KBr Fundació MAPFRE.

Com a part del procés de gestació d’aquesta mostra, els propers dies 3 i 4 de març té lloc un Visionat, en el qual vint autories (5 de cada escola) presenten el seu projecte fotogràfic davant de quatre professionals d’àmplia trajectòria i reconegut prestigi com són Marta Gili, Sergio Mah, Ramon Reverté i Arianna Rinaldo.

El visionat té com a objectiu la selecció de 4 fotògrafs (un per cada escola) que seran els que el proper mes de setembre presentaran el seu treball en una exposició conjunta al KBr, acompanyada de la seva corresponent publicació.

El visionat es pot seguir online mitjançant el següent enllaç de la plaforma Zoom: (Codi d’accés: 069239)

>> Accés al visionat <<

Dimecres 3 de març, de 10:00 a 13:30 h
GRISART: Alba Serra, Anna Galí , Gael del Río, Marta Sellarés, Simone Coitiño.
IDEP Barcelona: Blanca Munt, Judith Bou Comas, Laura Lobos, Laura Vidal-Abarca, Paula Arteús.

Dijous 4 de març, de 10:00 a 13:30 h
ELISAVA: Farah Foudeh, Xiaofeng Guo, Alice Cannara Malan, Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir, Vanessa Gutiérrez.
IEFC: Júlia Tuxans, Laura Gálvez-Rhein, Alisa Sibirskaya, Daniel Iglesias, Marta Szewczyk