PRESENTACIÓ LLIBRE

29 de juny de 2023 a les 19 h

LLOC

IEFC

c/ Comte d’Urgell, 187, 08036 Barcelona

Coberta llibre Alejandra Carles-Tolrá

L’editorial Ediciones Posibles presenta a l’IEFC la seva darrera publicació, Where We Belong, d’Alejandra Carles-Tolrá. L’acte comptarà amb la presència de l’autora, uns dels editors, Josep Maria de Llobet, i com a moderadora, la periodista Lara Gómez Ruiz. Totes tres ens exposaran, respectivament, la conceptualització del projecte, la gènesi de la publicació en el format de fotollibre i la recerca identiraria de l’ésser humà 

Segons l’editorial:

“El primer llibre d’Alejandra Carles-Tolrá, Where We Belong, explora temes de pertinença, feminitat i fuita a través de la representació d’un grup de seguidores de Jane Austen”.

Segons l’autora:

“A través del meu treball, exploro com el sentit de seguretat i pertinença que poden oferir grups específics pot empoderar les persones i enfortir la pròpia identitat. (…) També m’interessa examinar el llindar entre ficció i no ficció, entre passat i present”.

Foto: Alejandra Carles-Tolrá
© Alejandra Carles-Tolrá

Aquest projecte es crea a través dels premis Jerwood/Photoworks, amb el suport de Jerwood Charitable Foundation i Photoworks.


Alejandra Carles-Tolrá és una artista visual amb seu a Londres. Preguntes sobre què defineix la nostra identitat, així com el paper que juga el grup humà en la cerca de pertinença, són els aspectes que impulsen els seu projectes.
@alejandractr
@acarlestolra

Ed Posibles Ediciones Posibles para las almas sensibles, un proyecto editorial creado en Barcelona por “Los Llovbet”.

 

Lara Gómez Ruiz és periodista de La Vanguardia especialitzada en temes de cultura i gènere.


Presentació llibre
 29/06/23, 19 h
 IEFC, c. Comte d’Urgell, 187, 08036 BCN.
Entrada lliure segons aforament