La Barcelona d’entreguerres, 1914-1936, coeditat per Efadós i l’IEFC, recull més de 200 fotografies dels Merletti

La Barcelona d’entreguerres, 1914-1936: Fotografies dels Merletti recull més de 200 fotografies de la Col·lecció Merletti de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC.

Al llibre, Pep Parer ens parla sobre els fotògrafs, la fotografia i el periodisme d’aquesta època en el text Fotoperiodisme amb nom propi: Alessando i Camil Merletti.

Daniel Venteo ens parla sobre La Barcelona d’entreguerres, dues dècades decisives del segle XX i és autor de la selecció d’imatges i dels textos que acompanyen les fotografies.

La Barcelona d’entreguerres, 1914-1936: Fotografies dels Merletti és una coedició d’Efadós, l’IEFC i l’Ajuntament de Barcelona.

El llibre té una primera part sobre la vida social i cultural, i una segona part que ens presenta els principals fets polítics d’aquest període fonamental de la nostra història.

La presentació del llibre té lloc en les següents dates:

Dimecres 3 de desembre de 2014, a les 19 hores, a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, amb la presència del president de l’Arxiu Històric del Poblenou Jordi Fossas, la coordinadora del departament de Documentació i Investigació de l’IEFC Laia Foix, Pep Parer i Daniel Venteo.

Dijous 4 de desembre de 2014, a les 20 hores, a la Sala Ciutat de Barcelona amb la participació del president de l’IEFC Miquel Galmes, Pep Parer i Daniel Venteo.

Dimecres 10 de desembre de 2014, a les 19 hores, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra amb la participació de l’historiador Pau Vinyes, el director de l’IEFC Eduard Bertran, el fotògraf Xavier de la Cruz i Daniel Venteo.