Docència

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1966), fotògraf freelance, va estudiar fotografia a l’IP Verge de la Mercè. L’any 1988 comença la seva activitat professional com a fotògraf de l’agència Europa Press. Després forma part de la plantilla del diari La Veu del Besòs, fins que l’any 1998 s’integra al grup Alesport, on treballa per les revistes Solo GolesSolo MotoSolo Bici Solo Golf.

També ha treballat per la Liga Nacional de Futbol Sala i per diversos mitjans de comunicació dedicats al món de l’esport com les revistes El GolazoFutbolmaniaFutsal Magazine i el suplement del motor d’El Periódico de Catalunya, així con per diverses agències com FeryPress, Firo Foto, Allsport i Getty Images. Des de l’any 2001 fins a la seva desaparició el 2010, va treballar com a fotògraf i editor gràfic de la revista Don Balón.

Ha publicat fotos en nombrosos mitjans de renom internacional com els diaris L’Equipe, La Gazzetta dello Sport, Le Figaro o The Guardian o Daily Mail, entre d’altres. També ha estat present en diferents cites internacionals, com nombroses finals europees, campionats d’Europa i mundials de futbol.

Actualment és fotògraf de l’editorial Panini Sport i treballa com a fotògraf stringer a l’agència internacional Shutterstock, a més a més de dirigir la seva agència Pressinphoto.