Clara Gassull Quer

(Barcelona, 1994)

Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona (UB) i en Fotografia a l’IEFC. Combina projectes i mediació artística. Des del 2019 porta el programa pedagògic de Can Manyé, espai d’art i creació contemporània d’Alella. Des de l’any 2017 investiga els processos de color analògic i les seves possibilitats creatives. Recentment, i juntament amb Israel Ariño, amb el qual comparteix projectes des del 2016, han creat LaBabuch, un espai cultural dedicat a trobades i tallers amb diferents autors, especialment enfocats al llenguatge fotogràfic.

Utilitza la fotografia juntament amb altres llenguatges com el dibuix, la paraula, l’escultura o el vídeo amb els quals sovint explora la relació entre el joc i el lloc, així com el nexe entre aquests dos termes, convidant a la contemplació, la reflexió i l’acció.

El seu treball està representat per Fiftydots Gallery i s’ha pogut veure als festivals BFoto (2016), Lumínic Festival (2018) i Fotointerpretacions (2019). També a Fiftydots Gallery (2018) i Espace Séraphine Louis (2019).