David Salcedo
Docència

Cursos d'Especialització:

Ha exposat el seu treball individualment en molts centres i festivals estatals, destacant les seves tres exposicions en la ja desapareguda Galeria Kowasa.

Ha participat també en mostres col·lectives nacionals i internacionals com Arles Street photography awards Lensculture 2018, Un cierto Panorama, reciente fotografía de autor en España, el Festival Internacional de Fotografía callejera de Miami i el Visa Pou L’Image.

Ha guanyat diversos premis i beques tant a Espanya com internacionals, com ser finalista de Street photography awards de Lensculture, La Beca AlibabaPhoto 2017, el Premio Proyecta 2016 del Centro Fotográfico Andaluz, Premio Nuevo Talento Fnac de Fotografía en 2015 y el premio Otra Manera de Contar del PA-TA-TAFestival.

Va ser seleccionat per als visionats de portfolis del Festival Internacional Encuentros de Imagen de Braga en 2013, i Descubrimientos PhotoEspaña 2014. A més ha estat seleccionat per PANORAMA1 del Centro de Documentación y Estudios Avanzados sobre Arte Contemporáneo de Murcia, y para El Cuarto Lúcido El Centro José Guerrero de Granada.

Ha autoeditat els fanzines 3 i Argos, i ha publicat S’amorra amorra amb l’editorial Cirkadian. Va participar en les publicacions Pasaporte de Territorios libresPresentes Futuros del PA-TA-TA Festival, i en els catàlegs PANORAMA1, Un Cierto Panorama, reciente fotografía de autor en España, y Autono Fotográfico Galego 2013.

Actualment està representat per la galeria Artdeal Project de Barcelona i per SaishoArt a Madrid.