Docència

Graduat en Fotografia:

  • Vídeo i Edició Multimèdia (3r curs)

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1964) Va estudiar fotografia a l’IEFC (1982-1986) i després va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de l’Image et du Son. Paris, 1987-1992. Numero 1 a les proves d’accés).

Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola: Documentos TVLínia 900Gran angular.

També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.

La seva obra més personal també s’ha mostrat en diferents museus: Museu d’Art Modern de Perth, Musée des Moulages (Lyon), Museu Dali (Florida), etc.

Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos i Mabel Palacín, i ha treballat per a diferents realizadors: Romà Guardiet, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel, Pere Portabella, etc.

Com a docent, imparteix seminaris sobre il·luminació i tècnica cinematogràfica a diverses escoles i universitats d’ España i França: Universidad Louis Lumière (Université Lyon2), Universitat Pompeu Fabra, CECC, Bande à Part, SAES, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, EIFC, TV3, TV2, … Col·labora amb el projecte Cinema en curs organitzat per la Cinémathèque Française i coordinat per Alain Bergala.

Va coordinar durant 3 anys (1993-1996) el Curs Superior de Tècniques cinematogràfiques para el Centre Calassanç que va culminar en la creació de l’Escola Superior de Cinema de Catalunya (ESCAC).

Es membre de DONES VISUALS, CIMA (Asociación de mujeres Cineastas y Medios Audiovisuales), EWA (European Women’s audiovisual network) i de l’Acadèmia de cinema català.