Enric De Santos esantos@iefc.cat 
Docència

Cursos d'Especialització:

Autor, docent, ponent, escriptor, redactor, articulista, i activista. En tots aquests àmbits aporta a l’espai de la fotografia la seva experiència com a fotògraf compromès amb el seu medi i amb els seus principis.

La seva obra personal ha estat exposada en més de 150 centres a nivell internacional i publicada en set llibres.

Com a docent ha impartit classes a l’Escuela Tecni-Foto de Nueva Lente, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Escola Idep i la Universitat Abat Oliva, a més de redactar el curs per a fotògrafs de National Geographic i organitzar una gran diversitat de tallers especialitzats.

Ha estat convidat com a ponent a certàmens nacionals i internacionals com Revela-T, Festival Internacional de Chaouen (Marroc), Fòrum mediterrani de la Fotografia (Tunísia), Fotogenio España i Photofestival de Mijas.

En la seva faceta d’escriptor ha publicat els llibres El NegativoFotografía Digital FineArt en Blanco y NegroEvolución Técnica de la FotografíaFotografía Digital en Exteriores i, en coautoria amb Arnaud Bayle, Fotografía Digital en Blanco y negro. Ha estat redactor tècnic i membre del consell de redacció de les revistes Nueva Lente i La Fotografía Actual. Com a articulista ha publicat més de 100 escrits en diferents publicacions del sector.

Com a activista fotogràfic va ser cofundador de Foto FAD, de la Primavera Fotogràfica, de les Jornadas Catalanes de Fotografia, fundador del Grup Tallers DotzeGats. En l’actualitat és fundador i president de ANFA (Asociación Nacional de Fotografía Analógica).