Docència

Cursos d'Especialització:

Fotògraf i professor de fotografia.

Des de 1985 la seva vida està vinculada a la fotografia en els seus més variats aspectes. Ha compaginat l’aprenentatge i la docència en diferents centres i escoles amb l’activitat com a fotògraf professional i la producció d’obra personal que, des de 1993, exhibeix en diferents galeries i festivals tant a nivell nacional com internacional (Irlanda, França, Regne Unit, Portugal, Japó, …)

És l’editor dels seus propis llibres de fotografia: El viaje vertical (2009), El eco de las cosas (2010) i El domador de sueños (2011) han estat finalistes en Photoespaña al Premio Mejor Libro de Fotografía del año (2010 i 2012) i van participar en les exposicions col·lectives sobre llibres d’artista: Pasando Página. El libro como Territorio de Arte (2012), organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Libros que son fotos, fotos que son libros (2014) al Museo de Arte Reina Sofía.

El projecte 20 ways to disappear (2013), va ser presentat en la secció oficial de Les Rencontres d’Arles (França) i durant 2014 va ser exhibit en el Tokyo Institut of Photography (Japó) i els Encontros da Imagen en Braga (Portugal). Totes les seves edicions formen part de les col·leccions permanents del Museo de Arte Nacional Reina Sofía (MNCARS) a Madrid i de Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

El seu últim treball fins al moment, Lisboa Secret (2017), va ser publicat per l’editorial CaravanBook i està inclòs a la biblioteca de la Tate Modern de Londres.