Eus González egonzalez@iefc.cat 
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Laboratori Digital I (1r curs)
  • Laboratori Digital II (1r curs)
  • Laboratori Digital III (2n curs)
  • Laboratori Digital IV (2n curs)
  • Postproducció Digital I (3r curs)
  • Postproducció Digital II (3r curs)

Cursos d'Especialització:

(Mataró 1973) A principis dels anys 90 es forma en Disseny Gràfic i Multimèdia (HND in Graphic Design and Multimedia) on té el seu primer contacte amb el programari de 2D i 3D (Photoshop i 3DStudio) juntament amb altres programes que passaran a ser els seus referents d’ús diari.

Especialitzat com a 3D Technical Artist, porta més de 17 anys dedicats a la creació d’entorns virtuals 3D, a la simulació i a la visualització interactiva treballant diàriament amb Photoshop, VRT i 3dsMax, i més de 9 anys treballant en la creació de jocs per a diverses plataformes mòbils.

Durant més de 7 anys ha treballat desenvolupant i coordinant el projecte ArsVirtual per a Fundació Telefònica. ArsVirtual és un referent en l’àmbit de projectes que difonen el Patrimoni Cultural permeten visitar de forma virtual els principals monuments d’Espanya, com ara els Palaus Reials, la Sagrada Família de Gaudí finalitzada o l’Alhambra de Granada; a Amèrica Llatina, la catedral de Cusco o l’Illa de Pasqua; i al Marroc, la Torre Hassan o el Mausoleu de Mohammed V.

Alguns dels projectes i jocs en els que ha treballat han sigut finalistes els premis Golden Award of Montreaux i als International Mobile Game Awards.

Actualment comparteix la feina com a retocador professional a yourphotographer.pro i desenvolupador d’entorns interactius 3D multiplataforma utilitzant tecnologies de videojocs amb la de professor de programari de retoc fotogràfic i 3D.